Zoal bij Gaiagoods te krijgen…
nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
Bladerdeeg bio MEEL *, drinkwater, plantaardige olie * (palmolie) en plantaardige olie * (zonnebloem); Ethylalcohol *, TARWEGLANS *, TARWE *, zout, dextrose *, zuurgraad: citroenzuur; inactieve gist, Emulgator: zonnebloemlecithine Antioxidantmiddel: ascorbinezuur; *=Biologisch Je maakt in een handomdraai appelflappen of een plaattaart met dit bladerdeeg. Dit kant-en-klare deeg van het Duitse Donaustrudel is super handig. Uitgerold is het rechthoekig van vorm. Het enige wat je hoeft te doen is het verse deeg uitrollen… Lees meer (+) Je maakt in een handomdraai appelflappen of een plaattaart met dit bladerdeeg. Dit kant-en-klare deeg van het Duitse Donaustrudel is super handig. Uitgerold is het rechthoekig van vorm. Het enige wat je hoeft te doen is het verse deeg uitrollen, beleggen of vullen met ingrediënten van je keuze en het kan zo de oven in. Lees minder (-) | ||
Het Franse l'Atelier V maakt bijzondere en innovatieve hummus, waarbij ze de recepten inspireren op verschillende wereldkeukens. Ze gebruiken niet alleen kikkererwten voor de hummus, maar ook andere peulvruchten. Bijvoorbeeld kidneybonen in deze variant! Heerlijk op smaak gebracht met rode… Lees meer (+) Het Franse l'Atelier V maakt bijzondere en innovatieve hummus, waarbij ze de recepten inspireren op verschillende wereldkeukens. Ze gebruiken niet alleen kikkererwten voor de hummus, maar ook andere peulvruchten. Bijvoorbeeld kidneybonen in deze variant! Heerlijk op smaak gebracht met rode biet en verschillende pittige kruiden. Lekker op brood, om groenten in te dippen of bij de borrel. Lees minder (-) | ||
Mosterdzaad is dé smaakmaker voor ingemaakte producten en in marinades. Het geeft pit aan je gerecht! | ||
Ervaar de smaak van een warm en kleurijk India. Een natuurlijke mix voor subtiel Indisch genot. Dankzij de toevoeging van zeewier is het niet of minder noodzakelijk om zout te gebruiken. | ||
Deze dunne zoutschilfertjes zijn heerlijk over een gekookt of gepocheerd (vegan) eitje, of strooi wat over groenten. | ||
Bospeen heeft een zoete, knapperige, typische wortelsmaak. Lekker gekookt, geroerbakt of rauw door een salade. | ||
Deze cacaomassa is duurzaam geproduceerd, zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen. De cacaomassa bestaat uit handige schijfjes die gemakkelijk smelten, zodat je er zelf snel je eigen creaties mee kunt maken. | ||
Sperziebonen barsten van de vezels, antioxidanten en vitamines. In sperziebonen zitten de vitaminen A, B1, B2, B3, B6 en B11 en minderalen waaronder kalium, ijzer, magnesium, molybdeen, mangaan, koper en calcium. |