Zoal bij Gaiagoods te krijgen…
nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
Lavas komt oorspronkelijk uit Iran en het Midden-Oosten. Het is heerlijk in stoofschotels, brood, salades, soepen en sauzen. | ||
In veel landen wordt salie gezien als een van de vier basiskruiden, naast peterselie, rozemarijn en tijm. Het heeft een hartige, lichtbittere smaak. Lekker bij sauzen, soepen en paté. | ||
Verse rozemarijn is goed te gebruiken bij gebakken aardappeltjes, paddenstoelen, rijst, salades en in kruidenazijn. Het is een sterk smakend kruid dus je hoeft er maar een beetje van te gebruiken. | ||
Deze biologische bosvruchtenjam van het merk Fiordifrutta is heerlijk als (brood)beleg maar ook goed te gebruiken in gebak of desserts. Deze jam bavet veel verschillende vruchten en bestaat voor 100% uit biologisch fruit. | ||
Deze aleppozeep is een zuiver natuurproduct en staat erom bekend de huid zacht en veerkrachtig te houden. De zeep wordt vanwege de medicinale eigenschappen veel gebruikt bij een gevoelige, beschadigde of geinfecteerde huid. | ||
Vegan Deli – kaas geraspt Intense Biologisch geproduceerd Water, kokosolie*, zetmeel* (mais*, tapioca*), erwteneiwit* (2.9%), verdikkingsmiddel (xanthaangom, johannesbroodpitmeel), zeezout, zeewier (Phymatolithon calcareum), citroensap*, kurkuma*, fruit- en groenteconcentraat*. Deze vegan geraspte kaas heeft een heerlijke intense smaak en is op basis van erwteneiwit. Garnituur voor sandwiches, pizza, pasta, koude schotel, salades, pannenkoeken, wraps en ontbijt. | ||
Bleekselderij zijn jonge, lichtgroene stengels. Elke traditionele Italiaanse tomatensaus begint met het fruiten van een fijngehakt uitje, worteltje en een stengel bleekselderij. Bleekselderij is ook geschikt om te koken, stoven, bakken of rauw in een lekker frisse salade. | ||
Gierst is eigenlijk een "pseudograan", we scharen gierst namelijk weliswaar onder de granen, maar gierst is eigenlijk een grassoort. Een grassoort waaruit grote pluimen of kolven bloeien, waaraan kleine korreltjes (de zaadjes) groeien. |