Heb je al een account waarmee je verse producten kunt zien, maar je ziet ze nu niet? Klik dan hier om op jouw account in te loggen. Heb je nog niet zo’n account, lees dan hieronder verder.

Iedere vrijdag worden biologische verse producten (waaronder vers brood van de bakker, groente én fruit) en bulkproducten rondgebracht in een groot gedeelte van Zuid-Limburg. Bekijk de kaart hieronder om te zien waar op dit moment bezorgd wordt en of wij ook bij jou bezorgen. Vul dan hieronder je gegevens in en je zal direct de producten kunnen zien die enkel besteld kunnen worden door iedereen die in de regio woont. Kijk onderaan deze pagina voor veelgestelde vragen over de “In de regio”-producten.

Woon je net niet in het bezorgingsgebied, stuur dan gerust een berichtje (info@gaiagoods.nl) en misschien dat we het bezorgingsgebied kunnen uitbreiden.

Bezorggebied uitgedrukt in gemeentes:
Gemeente Brunssum
Gemeente Heerlen
Gemeente Kerkrade
Gemeente Voerendaal
Gemeente Landgraaf
Gemeente Gulpen-Wittem
Gemeente Vaals
Gemeente Valkenburg aan de Geul
Gedeelte van gemeente Beekdaelen (Schimmert, Hulsberg, Nuth, Wijnandsrade)
Gemeente Meersen
Gemeente Maastricht
En in de toekomst meer…

Krijg toegang tot de categorie “in de regio”
Hiermee kun je álle in-de-regio-producten zien waaronder biologische groente en fruit. Uiteraard kun je ook een bestaand account hiervoor gebruiken.
Houd er rekening mee dat als je een bestelling plaatst terwijl je niet “in de regio” woont, wij deze bestelling niet kunnen verwerken.
Mocht er iets niet lukken, wij helpen je graag! Stuur dan een mailtje naar info@gaiagoods.nl.

Vul je emailadres in *
Vul je wachtwoord in *
Herhaal je wachtwoord *

Je bestelling wordt in een juten Gaiagoods-shopper geleverd bij een GaiaHub bij jou in de buurt. In uitzonderlije gevallen kan het ook bij jou thuis geleverd worden. Waar de GaiaHub ligt en hoe laat en wanneer je het er kunt komen ophalen, kunnen we samen afspreken.

Als je jouw bestelling met verse producten vóór donderdag plaatst, ontvang je jouw bestelling vrijdag.
Donderdag en vrijdag kun je nooit verse producten bestellen.

Op het moment zijn we bezig met te bekijken of we verse biologische producten meer uit de regio kunnen krijgen. Ben jij of ken jij iemand die dit zou willen leveren? Stuur ons dan een berichtje!

Er is geen enkele verplichting op dit gebied. Het enige wat belangrijk is, is dat je een juten shopper van GaiaGoods niet wekenlang bij je houdt. Mocht je een aantal weken niet meer bestellen, dan kun je een berichtje sturen en spreken wij af wanneer je de Gaiagoods-Shopper kunt terug brengen (óf je koopt ‘m voor €10).

Tot €20 zijn de bezorgkosten €4,95. Meestal kom je toch wel boven dit bedrag uit. Vanaf €20 zijn er geen bezorgkosten.

Je kunt bij het bestellen van verse producten enkel achteraf  betalen. Vaak wordt er namelijk iets van de bestelling niet geleverd door de groothandel. Wat niet geleverd wordt, wordt direct van je bestelling afgetrokken zodat je enkel betaalt voor dat wat je krijgt.
Achteraf betalen geschiedt middels een betaalverzoek óf contant.

Ja! Deze kun je voor €10 kopen.

Als je jouw bestelling gaat ophalen, kun je de shopper van afgelopen keer vullen met emballage en afgeven bij de GaiaHub. Dit wordt de week erna verrekend met je bestelling.

Wekelijks wordt op donderdag en vrijdag het aanbod van verse producten gewijzigd. Dit heeft te maken met wat er vanuit de groothandel of andere leveranciers geleverd kan worden.

Je kunt na je bestelling online altijd aangeven welke producten je nog mist. Wij doen onze best om deze producten te vinden, maar kunnen niet garanderen dat dit altijd lukt.

Het is niet mogelijk om een bestelling via Whatsapp, per mail of op een andere wijze te plaatsen dan via de webshop. Dit kost veel extra tijd en is vaak niet haalbaar voor mij. Daarom is ervoor gekozen om niet met andere bestelwijzen te werken. Uiteraard zijn er wel uitzonderingen, zoals wanneer iemand door een handicap niet kan bestellen. In dat geval kan er altijd contact worden opgenomen en kijken we er samen even naar.