26,95

Met deze Bosch TSM6A013B koffiemolen heb je in een handomdraai heerlijke versgemalen koffiebonen. Uiteraard kun je met deze koffiemolen ook je eigen versgemalen meel maken van zaden en granen. De koffiemolen bevat een roestvrijstaal hakmes voor een hoge precisie en fijne maling. De maalgraad bepaal je zelf, afhankelijk van hoe kort of lang je de knop ingedrukt houdt. Er past tot 75 gram aan koffiebonen in en uit veiligheid functioneert hij alleen met de deksel dicht.
Bosch is een merk dat bekend staat voor zijn hoogwaardige apparatuur. Deze koffiemolen heeft een vermogen van 180 watt. Dat betekent dat hij veel meer aankan dan andere koffiemolens, die meestal tussen de 100 watt en 150 watt zitten.

Uitverkocht

Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

In het kort
Koffiemolen Bosch 180 watt:
-2 jaar fabrieksgarantie
-Heeft een vermogen van 180 watt
-Ook te gebruiken voor zaden en granen zoals chiazaad, lijnzaad, boekweitgraan, etc.

Fabrikant
Robert Bosch Hausgeräte GmbH
81739 München
Duitsland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Wist je dat zaden sneller kunnen oxideren zodra ze gemalen zijn? Dit houdt in dat er een proces optreedt waarbij zuurstof reageert met bepaalde stoffen in de zaden. Hierbij komen vrije radicalen vrij, die een kankerverwekkend effect kunnen hebben. Door je eigen zaden en granen vers te malen en deze vervolgens meteen te verwerken, beperk je sterk tot in hoeverre de zaden en granen dit proces ondergaan. Bovendien is deze koffiemolen van hoogwaardige kwaliteit en gaat deze lang mee. Goed voor jou, én voor de aarde!