20,99

Volwaardige eiwittenbron
Hennep-kiemen hebben een aangename nootachtige smaak. De smaak is een mix van zonnebloempitten en pijnboompitten. De kiemen zijn perfect op hun plaats in salades, op een (brood)beleg en lekker door de soep. Hennep-kiemen zijn rijk aan eiwitten. Ze bevatten zelfs alle essentiële aminozuren die een mens nodig heeft. Daarnaast zijn hennepzaadkiemen rijk aan vitamine E en aan talloze mineralen (o.a. fosfor, magnesium en calcium). Daarnaast hebben hennepzaadkiemen talloze gezondheidsvoordelen.

2 op voorraad

Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Het ontkiemen van dit zaad is een proces waarbij een nieuw plantje ontstaat. Dit plantje kun je zien als een soort levende voeding. Kiemgroenten zijn rijk aan anti-oxidanten, vitaminen, mineralen, eitwitten, enzymen en vezels. Daarnaast zorgt het kiemproces ervoor dat het zaad makkelijker te verteren is, en de voedingsstoffen die het bevat, beter opneembaar zijn.
Deze hennepzaden zijn enkel bedoeld om te kiemen en niet voor andere doeleinden!

In het kort
-Na ongeveer een week kunnen de kiemspruiten gegeten worden.
-In een plasticvrij, papieren zakje.
-Rijk aan alle essentiële aminozuren
-Gemakkelijk opneembaar voor je lichaam.
-Duurzaam geproduceerd, zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen.
-Het zakje bevat 750g hennep kiemzaden.

Hoe kiem ik deze zaden?
Het ontkiemen van deze zaden is vrij simpel! Er zijn tal van manieren om dit te doen. Je krijgt bij dit zakje een beschrijving geleverd over hoe je dit precies kunt doen.

Ingrediënten hennepzaad
100% hennepzaad*.
*= op een duurzame manier geproduceerd, zonder pesticiden of andere chemische middelen  

Land van herkomst
Duitsland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Deze zaden komen uit ons buurland Duitsland en zijn verpakt in plasticvrije, papieren zakjes. Er zijn geen pesticiden of andere chemische middelen gebruikt.