6,00

Deze fruitazijn is met echt vakmanschap duurzaam en ambachtelijk gebrouwen zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen, en dat próef je! Deze unieke azijn is gemaakt in ons buurland België, waar met liefde voor de mens en natuur wordt gewerkt. Deze vlierbloesem fruitazijn bevat enkel onverhitte appelciderazijn met vlierbloesemsap en is daarmee dus écht een natuurproduct. Voor het produceren van dit product worden bovendien de vruchten rijp geplukt, waardoor de smaak nog meer tot zijn recht komt.

2 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

De Wilde Wei produceert fruit op een natuurlijke wijze, ze probeert natuur en fruitproductie met elkaar te laten overeenstemmen. Alle levende wezentjes zijn welkom op het terrein. Er wordt met enthousiasme en liefde voor de natuur gewerkt. De kracht van de producten van De Wilde Wei is de smaak. Bij De Wilde Wei wordt fruit rijp geplukt en direct verwerkt. 

In het kort
Ambachtelijk gebrouwen fruitazijn vlierbloesem:
-Ambachtelijk gebrouwen in België
-Duurzaam geproduceerd, zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen
-Met enkel natuurlijke ingrediënten
-De ingrediënten zijn vers geplukt, waardoor een unieke smaakbeleving bereikt wordt

Ingrediënten ambachtelijk gebrouwen fruitazijn vlierbloesem
Appelciderazijn*, vlierbloesemsap*.
*= duurzaam geproduceerd, zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen

Koel en droog bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten

Fabrikant
De Wilde Wei
Motstraat 48
3570 Alken
België

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een duurzame aarde. De producten van De Wilde Wei zijn met liefde voor de natuur en mens geproduceerd en bovendien zijn er bij de productie geen pesticiden of andere chemische middelen gebruikt. De producten zijn ook nog eens plasticvrij verpakt én vegan. Goed voor jou, én voor de aarde!