5,79

Himalayazout wordt gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. De kleur van het zout kan variëren van wit tot donker roze. Himalaya zout is niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van anti-klontermiddelen. Het voordeel van ‘natuurlijk’ ongeraffineerd zout is dat je er veel minder van nodig hebt dan bij ‘gewoon’ tafelzout omdat de smaak veel uitgesprokener is.

7 op voorraad

Toevoegen aan favorieten
Staffel korting
HoeveelheidKortingVerlaagde prijs
6 +10%5,21

Beschrijving

In het kort
Himalayazout fijn:
-Duurzaam geproduceerd, zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen
-Rijk aan talloze mineralen
-Zonder kunstmatige toevoegingen
-Bevat geen allergenen
-Geschikt voor veganisten

Geschikt om sole van te maken
Sole is een mineralenrijke rijke drank van Himalaya zout en water. En wordt veel gedronken om mineralen tekorten, die bijvoorbeeld voorkomen bij fanatiek sporten of na een saunagang, aan te vullen. Tijdens heftige transpiratie verliest het lichaam namelijk veel mineralen en het is belangrijk om deze mineralen ook weer aan te vullen. Hier is Sole dus ideaal voor.

Sole maak je door water te koken, dit water laat je vervolgens afkoelen. Vervolgens vul je een steriel glazen potje met 1/3 himalayazout en 2/3 van het afgekoelde water. Daarna sluit je het potje, schud je het goed en wanneer het zout wat op de bodem blijft liggen is het goed. En is het water verzadigd qua opname van mineralen.

Ingrediënten puur ongeraffineerd himalayazout fijn
100% fijn himalayazout*.
*= ongeraffineerd en vrij van toevoegingen

Koel en droog bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat geen allergenen.

Land van herkomst
Pakistan

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije wereld. Daarnaast zijn er bij het produceren van dit product geen pesticiden of andere chemische middelen gebruikt, waardoor de natuur schoon blijft! Jij blij, en de aarde ook!