4,99

Deze smaakmaker is duurzaam verbouwd zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen. Zwarte peper is in bijna elk hartig gerecht wel op zijn plaats. De sterke smaak ervan laat zich met veel andere voedingsmiddelen, kruiden en specerijen combineren. Maar ook in zoete gerechten kan zwarte peper van onschatbare waarde zijn! Stel je bijvoorbeeld zelf je koek- en speculaaskruiden samen? Dan is zwarte peper een onmisbaar onderdeel daarvan.

4 op voorraad

Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Deze zwarte peper is afkomstig van de Piper nigrum, de tropische peperplant. Groene en witte peperkorrels zijn, ook al vermoeden de meesten anders, van diezelfde plant afkomstig. Deze twee kleuren peperkorrels hebben gewoonweg langer aan de plant kunnen rijpen. Om die reden is hun kleur anders en hun smaak ook milder. Deze zwarte peper wordt tijdens het rijpingsproces geplukt en vervolgens gedroogd. Daarna vermaalt men de bolletjes tot poeder. 

Dit kruid is verpakt in een composteerbaar zakje. Er zit precies evenveel in als in onze glazen potten. Met onze kruiden ben je ervan verzekerd dat je jouw overheerlijke gerechten op een smaakvolle, verantwoorde manier kruidt.

In het kort
Zwarte peper, gemalen:
– Duurzaam geproduceerd, zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen
– Boordevol vitamines zoals vitamine C en K
– Bevat veel essentiële mineralen zoals kalium en ijzer
– De piperine die het bevat is bevorderend voor de spijsvertering
– Goed te combineren met kurkuma, gezien de piperine de opname van belangrijke stoffen bevordert
– Zonder kunstmatige toevoegingen
– Bevat geen allergenen
– Geschikt voor veganisten
– Bevat 88 gram duurzaam geproduceerde zwarte peper (zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen)

De verpakking
Dit is een navulling voor de glazen potten met natuurlijke kurken dop. Uiteraard heeft dit zakje een zelfde inhoud als de glazen potten. Dit “plastic” zakje is gemaakt van composteerbaar materiaal en kan dus gewoon in de groencontainer.
De navullingen zijn enkel bedoeld om de kruidenpot opnieuw te vullen. Gezien de zakjes van composteerbaar materiaal zijn gemaakt, zullen de zakjes binnen enkele weken composteren. Wij vullen de navullingen zodra je een bestelling plaatst. Wij adviseren binnen een week de navullingen te legen in de kruidenpotten.

Ingrediënten pure gemalen zwarte peper
100% zwarte peper*.
*= op een duurzame manier geproduceerd, zonder pesticiden of andere chemische middelen

Koel en droog bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat geen allergenen.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie1390kJ / 330 kcal
Vetten3 gram
  Waarvan verzadigd0,7 gram
Koolhydraten52 gram
  Waarvan suikers0 gram
Eiwitten11 gram
Vezels26 gram
Zout0,1 gram

Land van herkomst
India

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!

Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije wereld. Daarnaast zijn er bij het produceren van dit product geen pesticiden of andere chemische middelen gebruikt, waardoor de natuur schoon blijft! Jij blij, en de aarde ook!