11,99

Erythritol is een natuurlijke zoetstof die van nature voorkomt in sommige paddenstoelen, vruchten (o.a. watermeloen, druif en peer) en gefermenteerde voeding zoals wijn, kaas en soja-saus. Erythritol is de enige natuurlijke polyol en is geproduceerd middels natuurlijke fermentatie en heeft ongeveer 70% van de zoetkracht van gewone suiker. 

20 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Erythritol is een ideale vervanger van riet-, bietsuiker of andere zoetmiddelen. Geeft een heerlijke zoete smaak aan smoothies, yoghurt, tussendoortjes, dranken, ijs en andere (na)gerechten. Erythritol bevat geen calorieën, het wordt alleen opgenomen in de dunne darm en via de urinewegen uitgescheiden en hierdoor worden de calorieën van Erythritol niet opgenomen. Erythritol beïnvloedt de bloedsuikerspiegel niet en is daardoor een goed alternatief voor diabetici.
Erythritol heeft een glycemische index van 0. De glycemische index (GI) zegt iets over de snelheid waarmee koolhydraten in de darm worden verteerd en als glucose in het bloed worden opgenomen. Des te lager des te gunstiger voor de bloedsuikerspiegel.

In het kort
Erythritol natuurlijke zoetstof Oké (1kg):
-Natuurlijk alternatief voor suiker
-Zonder kunstmatige toevoegingen
-Heeft een glycemische index van 0
-Heeft een volume van 1kg

Ingrediënten Erythritol natuurlijke zoetstof Oké (1kg)
100% Erythritol*.
*= duurzaam geproduceerd zonder pesticiden of andere chemische middelen

Koel, droog en bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Allergenenvrij

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 0 kJ / 0 kcal
Vetten0 gram
  Verzadigd0 gram
Koolhydraten100 gram
  Waarvan suikers0 gram
Voedingsvezel0 gram
Eiwit0 gram
Zout0 gram