12,99

Wil je gezonder eten en tegelijkertijd helpen het milieu te ontlasten? Met de Grow-Grow Nut kun je jouw eigen vitamines thuis op de vensterbank laten groeien – zonder plastic! Dit starterspakket wordt geleverd met een echte kokosschaal, 3 zakjes van graspapier met biologische kiemzaden (broccoli, radijs & rucola) en 3 kokostegels! Alles van dit starterspakket is 100% biologisch afbreekbaar.

2 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Ga direct aan de slag met jouw kiemen kweken op de meest eenvoudige manier. Je eigen kiemgroenten zijn klaar in slechts 5-8 dagen. Zodra je eerste kiemgroenten helemaal opgegeten zijn, kun je gemakkelijk de kokosgrond met de resten van de kiemgroenten in je compost gooien en vervolgens met andere kiemen aan de slag gaan.

Per kokostegel, wordt er een boom geplant in gebieden op de wereld die dit goed kunnen gebruiken. Door dit starterspakket te kopen, worden er dus 3 bomen geplant!

Hier is een korte Time-Lapse video te vinden over de Grow-Grow Nut:

In het kort
Grow-Grow Nut starterspakket:
-Per gekochte Grow-Grow Nut worden 3 bomen geplant
-Bij Gaiagoods vind je heel veel verschillende kiemzaden, dus kun je eindeloos variëren!
-Kiemgroenten bevatten talloze voedingsstoffen en zijn daadwerkelijk vitaminebommetjes
-Alle kiemzaden zijn afkomstig uit 100% biologische landbouw
-Geschikt voor veganisten
-Het starterspakket bevat 1 kokosschaal, 3 kokostegels en 3 zakjes met kiemzaden
-Met de zaden uit dit starterspakket kun je 3 keer een lading kiemgroenten laten groeien

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Deze Grow-Grow Nut starterspakketten komen uit ons buurland Duitsland en zijn 100% plasticvrij. Bovendien worden er per verkocht starterspakket, 3 bomen geplant! Daarnaast zijn kiemgroenten enorm gezond. Dat zijn nog eens blije boodschappen voor jou én voor de aarde.