Aanbieding!

3,39

Geurige hibiscusbloesem en pittige gember gecombineerd met frisse munt inspireren tot avontuur. Geniet van een kopje en laat je geest vol energie stromen. Deze thee is een opwarmoefening voor de ziel. De zon gaat schijnen, of je nu deze thee warm of koud drinkt. De essentie van deze thee is: “Geniet met al je zintuigen”.

2 op voorraad

Toevoegen aan favorieten
Staffel korting
HoeveelheidKortingVerlaagde prijs
6 +10%3,39

Beschrijving

In het kort
Yogi Tea Hibiscus:
-Alle ingrediënten afkomstig uit 100% biologische landbouw
-Puur natuur, zonder kunstmatige toevoegingen
-Geschikt voor veganisten
-Glutenvrij
-17 theezakjes (à 2,0g)

Ingrediënten Yogi Tea Hibiscus
Hibiscus* (30%), zoethout* (26%), gember* (21%), pepermunt*, kruizemunt*, kurkuma*, biet*, kaneel*, gemberolie*, kardamom*, kruidnagel*, zwarte peper*.
*= uit gecontroleerde biologische teelt

Bevat zoethout – mensen met een hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Inhoud:
17 theezakjes (à 2,0g)

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat geen allergenen.

Fabrikant
YOGI TEA GmbH
Burchardstraße 24
D-20095 Hamburg
Duitsland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
YOGI TEA® zet zich sinds de jaren tachtig in voor de ecologische landbouw. De biologische teelt helpt de aarde haar schoonheid, vruchtbaarheid en levenskracht te behouden en ziet af van chemisch-synthetische pesticiden, minerale stikstofmest en gentechnologie. Door een buitengewoon natuurgetrouwe en duurzame wijze van landbouw worden bodem, water en lucht ontzien en wordt de unieke soortenrijkdom van onze aarde beschermd. Ook wordt er bij het transport van de YOGI TEA®-producten gelet op de ecologische voetafdruk. Zo worden de eindproducten per trein naar de ontvangende landen in Europa verzonden.

YOGI TEA® neemt, sinds haar oprichting, sociale en ecologische verantwoording voor mens, milieu en natuur en ondersteunt overal ter wereld hulpbehoevende gezinnen en kinderen door middel van vele projecten.