2.500GaiaCoins

Koop dit leuke cadeau met jouw Gaiacoins! Als je ingelogd bent kun je hieronder zien hoeveel GaiaCoins je hebt. Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde groenten, wat wij in het westen pickles noemen. In Japan worden tsukémono-pickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten. Wil jij ook zulke lekkere, knapperige bijgerechten serveren? Dan is Tsukémono echt een aanrader!

Log in om de inhoud van deze pagina te bekijken Login

 

2 op voorraad

Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

In het boek van Peter Berckel leer je op een eenvoudige en snelle manier knapperige en gezonde groentegerechten te maken met behulp van de pickle-pers techniek. Dit is een fermentatietechniek waarbij je gebruik maakt van een glazen of kunststof pickle pers. Je laat groenten fermenteren en krijgt zo een smakelijke nieuwe ervaring. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig – veelal vegan – traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken. Als toegift krijg je in het boek handzame informatie over vitale voeding als boost voor je dagelijks leven.

In het kort
Tsukemono Boek:
-Bevat meer dan 50 recepten
-Leer hoe je snel groenten kunt fermenteren
-Spaar je GaiaCoins op om dit leuke cadeau te bestellen

Fabrikant
Boekhuis

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door groenten te fermenteren blijven ze héél lang goed en ze zijn bovendien ook nog eens supergezond voor je lijf. Zo kun je verspilling tegengaan en ondertussen je lichaam voeden. Goed voor jou én voor de aarde!