6,99

Marcel’s Green Soap palmolievrij wasmiddel Vanille & Katoen is vegan, gemaakt met natuurlijke ingrediënten en laat jouw kleding en beddengoed heerlijk ruiken. Eén fles is goed voor zo’n 19 wasbeurten.

8 op voorraad

Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Over Marcel’s Green Soap
Marcel’s ecologisch wasmiddel is gemaakt van plantaardige zepen, minstens 97% biologisch afbreekbaar en komt in een fles van 100% gerecycled plastic. Zo was je niet alleen je wasgoed schoon, maar de wereld om je heen ook! En dat is nodig, want de schadelijke stoffen in wasmiddelen belasten onze planeet. Door voor duurzaam wasmiddel te kiezen, hoef je daar geen zorgen om te maken. Ja je leest het goed: duurzaam wasmiddel waar geen luchtje aan zit. Alhoewel… de unieke geurcombinaties van Vanille & Katoen laten jouw was wél de hele dag heerlijk ruiken!
De combinatie van vanille & katoen wordt in aromatherapie gebruikt vanwege de rustgevende werking. In plaats van die 20 minuten durende meditatie-sessie kun je dus ook gewoon een pas gewassen trui aantrekken. Dan begin je dus én relaxed aan je dag, én je hebt tijd over om (we zeggen maar wat) de vloer te dweilen of de afwas te doen. Win-win!

In het kort
Wasmiddel vanille katoen Marcel’s Green Soap:
-De verpakking is gemaakt van 100% gerecycled plastic
-Dit afwasmiddel bevat geen palmolie
-Met de heerlijke geur van vanille en katoen
-Het wasmiddel is gecertificeerd vegan
-Heeft een inhoud van 1 liter

Ingrediënten
5-15% Anionogene oppervlakteactieve stoffen, <5% Amfotere oppervlakteactieve stoffen, Enzymen, Parfums, Glutaral, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-isomethyl Ionone.

Fabrikant
The Green Soap Company
Eindenhoutstraat 28
2012ML Haarlem
Nederland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
De verpakking van dit wasmiddel is gemaakt van 100% gerecycled plastic! Het bevat geen dierlijke producten en ruikt overheerlijk. Goed voor jou én voor de aarde!