11,99

Bakken met een herbruikbare bakmat
De perfecte siliconen bakmat voor iedereen die van koken en bakken houdt. Door de afmetingen van 40×30 cm is deze geschikt voor bijna elke oven. De mat is dan ook hittebestendig tot 230 graden celsius. Aan deze anti-kleef bakmat blijven geen etensresten kleven. Dit is handig maar tevens zeer hygienisch, bacteriën krijgen namelijk minder kans. Daarnaast kun je de siliconen bakmat eenvoudig afwassen.
De bakmat is anti-slip waardoor je deze perfect kunt gebruiken als werkoppervlak om deeg, fondant of marsepein uit te rollen. Daarnaast is het makkelijk tijdens het bakken en koken omdat je schuivend en terugkrullend bakpapier vaarwel kan zeggen.

8 op voorraad

Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

In het kort
Siliconen bakmat:
-Mag verhit worden tot maximaal 230°C
-Vlek- en geurbestendig
-De siliconen bakmat heeft een afmeting van 40×30 cm
Let op: deze siliconen bakmat heeft een gaas-structuur, dit betekent dat de bakmat ervoor zorgt dat voedingsmiddelen er slecht aan hechten en sneller gaar worden, maar ook dat het waterdoorlatend is

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Deze bakmat vervangt wegwerp bakpapier en kun je blijven hergebruiken. Wist je trouwens dat dit product gemaakt is van een materiaal dat veel in de natuur voorkomt, namelijk silicium? Goed voor jou én de aarde!