2,49

Met Slowd houd je groenten en fruit langer vers. Verse groenten, fruit en kruiden produceren tijdens het rijpen het natuurlijke gas etheen, wat juist weer een versnellende werking op de rijping heeft. De korrels in Slowd trekken dit etheen aan en neutraliseren het, waardoor het rijpingsproces vertraagt. Deze techniek wordt op grote schaal gebruikt in Nieuw-Zeeland in de landbouw- en transportsector voor appels en kiwi’s. Vers blijft langer vers, waardoor jij het langer kunt gebruiken. Zo gooi je minder weg, bespaar je geld en samen werken wij tegen voedselverspilling.

5 op voorraad

Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Slowd is verpakt in een handige, ventilerende kartonnen verpakking die gemaakt is van landbouwafval. De verpakking laat wel lucht door, maar geen vocht. Slowd leg of hang je in je koelkast. Het werkt minstens 30 dagen nadat je het in gebruik hebt genomen.

In het kort
Slowd – houd je eten langer vers:
-Werkt minstens 30 dagen
-Zorgt voor minder verspilling
-Makkelijk in gebruik; verwijder het biologisch afbreekbare cellofaan, plaats Slowd (bijvoorbeeld) in de koelkast en laat Slowd zijn werk doen
-Verpakt in karton gemaakt van landbouwafval en bedrukt met duurzame inkt

Fabrikant
Slowd
Postbus 37
4560 AJ Hulst
Nederland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije wereld. De korrels zijn biologisch afbreekbaar en de kartonnen verpakking is gemaakt van landbouwafval en bedrukt met duurzame inkt.
Slowd ontwikkelt producten die je helpen om minder voedsel te verspillen. En dat is nodig, want alleen al in Nederland wordt jaarlijks voor € 5 miljard aan voedsel verspild. Slowd wordt samengesteld in Zeeuws-Vlaanderen, door mensen, die moeilijk toegang hebben tot de arbeidsmarkt. Slowd doneert 5% van de nettowinst aan de Voedselbanken.