15,00

Vitamine C verbetert de opname van ijzer uit plantaardig voedsel en helpt het immuunsysteem goed te werken en zo het lichaam tegen ziekten te beschermen. In het lichaam werkt het als een antioxidant en helpt het cellen te beschermen tegen de schade veroorzaakt door vrije radicalen. Het lichaam heeft ook vitamine C nodig om collageen te maken, een eiwit dat nodig is om wonden te helpen genezen. Gezien vitamine C het immuunsysteem ondersteunt, gebruikt men het bijvoorbeeld in periodes waarin de griep heerst en je immuunsysteem een boost kan gebruiken.

1 op voorraad

Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

In het kort
Vitamine C poeder (ascorbinezuur):
-Voor volwassenen 1 tot 3 keer per dag 2 gram opgelost in water of sap per dag tijdens maaltijd(en), een afgestreken theelepel bevat ongeveer 1,5 gram
-Voor kinderen verspreid over de dag in totaal maximaal;
-1-3 jaar oud: 1 gram per dag
-4-8 jaar oud: 1,5 gram per dag
-8-12 jaar oud: 2 gram per dag
-Vanaf 12 jaar oud: evenveel als een volwassene
-Helpt bij de opname van ijzer plantaardig producten
-Heeft een volume van 600 gram en is verpakt in een gerecyclede glazen pot

Ingrediënten vitamine C puur (ascorbinezuur)
100% ascorbinezuur (vitamine C)

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat geen allergenen.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, bij het geven van borstvoeding, het nemen van medicijnen en ziekte.
Namens de aarde; bedankt voor je hulp!

Deze vitamine C komt uit ons buurland Duitsland en is verpakt in een gerecyclede glazen pot. Het is 100% puur zonder toevoegingen. Goed voor jou én voor de aarde!