9,39

Kurkuma is een uiterst krachtige antioxidant en een ontstekingsremmer. Het is een populaire specerij die afkomstig is van de wortel van de Curcuma longa plant. Het wordt al lang gebruikt als een krachtige ontstekingsremmer in zowel het Chinese als Indiase medicinale systeem. Hoewel kurkuma enorm veel gezondheidsvoordelen heeft, worden de belangrijke bestanddelen erg slecht opgenomen in je lichaam. Zwarte peper zorgt dat deze bestanddelen voor zeker 2000% beter worden opgenomen.

2 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

In het kort
Kurkuma capsules van het merk Arkopharma:
-Biologisch geproduceerd
-Vegan
-Curcumine (de sterkst werkzame stof in kurkuma) is niet in water oplosbaar, maar wel in oliën; neem de capsules in bij voeding waar ook olie in verwerkt zit om de opname nóg meer te vergroten
-Neem driemaal daags een capsule bij de maaltijd
-Bevat 45 capsules

Veiligheidsvoorschriften
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ingrediënten kurkuma capsules van het merk Arkopharma
Integraal wortelstokpoeder en -extract van de BIO Curcuma* (Curcuma longa L.) – Vulstof: BIO Acaciagom – Extract van BIO Zwarte Peper (Piper nigrum L.) CAPSULEWAND VAN PLANTAARDIGE OORSPRONG: Hydroxypropylmethylcellulose. *Equivalent aan 5630 mg Curcuma wortelstok per 2 capsules.

Koel en droog bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat geen allergenen.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, bij het geven van borstvoeding, het nemen van medicijnen en ziekte.

Helaas mogen wij in verband met nieuwe Europese regelgeving niet uitleggen waar voedingssupplementen ook voor gebruikt kunnen worden. Op het internet vind je echter diverse informatieve websites die je hierbij kunnen helpen.

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Deze capsules zijn vegan en biologisch geproduceerd, wat betekent dat er bij het produceren hiervan geen schadelijke pesticiden zijn gebruikt en dat er geen dierenleed heeft plaatsgevonden bij het maken van deze gezonde kurkumacapsules!