Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boekweitpasta
Een overheerlijke glutenvrije pasta op basis van boekweit.
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
20
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Italiaans
Porties
4
Ingrediënten
1x
2x
3x
500
gram
Boekweitpasta
250
gram
Kastanjechampignons
400
gram
Broccoliroosjes
2
stuk(s)
Rode paprika('s)
250
gram
Verse cherrytomaten
200
gram
Geraspte vegan kaas
130
gram
Pesto
Instructies
Snijd de champignons in plakjes en doe wat (kokos)olie in een pan. Bak de champignons en breng het op smaak met wat (keltisch) zeezout en peper.
Kook de pasta zoals beschreven op de verpakking. Kook de laatste 5 minuten de broccoli mee.
Giet de pasta en de broccoli af en doe deze in een pan.
Snijd de cherrytomaatjes en de paprika('s) in stukjes en voeg ze samen met de pesto toe aan de pan.
Verwarm het geheel terwijl je het blijft roeren.
Wanneer je de pasta hebt opgediend, sprenkel je er wat vegan geraspte kaas overheen. Smakelijk!
Trefwoord
Boekweit, Glutenvrij, Glutenvrije pasta, Vegan, Vegan pasta
Is jouw creatie geslaagd?
Maak een foto van je creatie en vermeld
@gaiagoodsnl
of tag
#gaiagoods
!