Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chocoladekoekjes
Deze plantaardige chocoladekoekjes zijn overheerlijk als tussendoortje en nog behoorlijk verantwoord ook!
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
30
minuten
min
Bereidingstijd
20
minuten
min
Gang
Tussendoortje
Porties
10
Koekjes
Benodigdheden
Oven
Smeltpannetje
Ingrediënten
1x
2x
3x
90
gram
Volkoren speltmeel
20
gram
Cacaopoeder
50
gram
Cacaoboter
30
gram
Cacaomassa
130
gram
Dadelstroop
60
gram
Havermout
6
gram
Natriumbicarbonaat (baking soda)
6
gram
Keltisch zeezout
1
mespuntje(s)
Vanillepoeder
Instructies
Laat de cacaoboter en cacaomassa in een smeltpannetje smelten.
Voeg de rest van de ingrediënten toe aan een schaal en roer dit goed.
Voeg de cacaoboter en cacaomassa nu samen met de droge ingrediënten en blijf erin roeren en kneden totdat het één massa is.
Maak vormpjes naar keuze op bakpapier.
Leg de koekjes ongeveer 20 minuten in de oven op 175 graden.
Na de 20 minuten zijn de koekjes klaar, smakelijk snoepen!
Trefwoord
Cacao, Chocolade, Chocoladekoekjes, Plantaardig, Vegan, Zonder geraffineerde suikers
Is jouw creatie geslaagd?
Maak een foto van je creatie en vermeld
@gaiagoodsnl
of tag
#gaiagoods
!