16,49

Vitamine D3 draagt bij aan de opname van calcium en stimuleert hiermee de groei en ontwikkeling van botten. Tegenwoordig lopen veel mensen het risico een vitamine D3-tekort op te lopen. De belangrijkste bron van vitamine D is namelijk zonlicht. Helaas zitten we meer en meer binnen, schijnt de zon niet altijd en door onder andere kleding en zonnecrèmes krijgt het lichaam weinig kans om vitamine D3 aan te maken. Een D3-supplement is in veel gevallen dan ook niet overbodig.

10 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Vegan vitamine D3-olie is afkomstig van licheen (korstmos). Dit is een mossoort met hoge vitamine D3 waarden. Vitamine D3 draagt bij aan de opname van calcium en stimuleert hiermee de groei en ontwikkeling van de botten.

In het kort
Vitamine D3 – 25 microgram:
-Versterkt het immuunsysteem
-Draagt bij aan stevige botten en tanden
-Vegan
-Dagelijks 1 maal 1 capsule met water innemen
-Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar
-Bevat 120 capsules

Ingrediënten Vitamine D3 – 25 microgram
MCT-olie (hulpstof) uit kokosolie, Vegan D3 uit Licheen, vegetarische softgel capsule (gemodificeerd maïszetmeel, glycerol, carrageen,

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat geen allergenen.

Fabrikant
Mattisson Healthcare B.V.
Middenweg 16
3401 MB Ijsselstein

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije wereld. Alle producten die wij aanbieden van Mattisson zijn volledig plasticvrij! Goed voor jou, én voor de aarde!