1. Groei iedere dag
Iedere dag zijn er mogelijkheden om te groeien als mens. Zowel positieve als vervelende situaties dragen een verborgen boodschap in zich. Een boodschap die laat zien hoe je door die situatie een beter mens zou kunnen worden. Je zal namelijk zien dat je niet altijd een slachtoffer bent van vervelende situaties, maar dat je juist je eigen held kan zijn in zo’n situaties. Zo staan wij ook in het leven. Wij zullen ook als webshop blijven groeien. We blijven zoeken naar duurzamere producten om telkens meer mensen te inspireren om duurzamer te leven en zo gezamenlijk beter te zorgen voor onszelf en voor de aarde.
Wat de pessimist als een obstakel ziet, ziet de optimist als een opstapje.

2. Eer het kind in jezelf
Sta vaker stil bij hoe goed het daadwerkelijk met je gaat. Niet enkel oppervlakkig, maar ook diep van binnen. Waar ben je naar op zoek? Hoe kun je dat vinden? Door hier vaker bij stil te staan, zal je leven steeds meer diepgang krijgen. Je komt als het ware steeds dichter bij je eigen kern. Door goed naar onszelf te luisteren, leerden wij bijvoorbeeld dat wij gezonder wilden gaan leven en meer wilden bijdragen aan een mooie wereld. Enkele jaren later, merkten wij een enorme opluchting.
Iedereen is zijn/haar eigen raadgever, mits er goed geluisterd wordt.

3. “Practice what you preach”
Is het jou al eens opgevallen dat een kind eerder nadoet wat een ouder doet, in plaats van te doen wat de ouder zegt? Iemand leert iets sneller wanneer hij/zij het iemand anders ziet doen dan wanneer iemand het probeert uit te leggen. Dat is één van de redenen waarom wij het belangrijk vinden dat wij dat doen wat wij belangrijk vinden. Wanneer iemand vertelt hoe belangrijk het is dat er iets aan de plasticvervuiling wordt gedaan, terwijl diegene zelf een grootverbruiker is van wegwerpplastic, dan is het niet altijd gemakkelijk om die persoon serieus te nemen. Sterker nog, waarschijnlijk neemt die persoon zichzelf niet helemaal serieus. Op onze website zal je enkel producten tegenkomen waarvan wij vinden dat het een toegevoegde waarde kan hebben in je leven. Het zijn producten die wij ook in ons leven gebruiken. Producten die wij verkopen, zijn dan ook producten waar wij volledig achter staan.
Dat wat je uitspreekt dient verbonden te zijn met je hart.

4. Ben de verandering waar je naar op zoek bent
Je wilt dat de natuur minder vervuild is. Je ziet echter alleen maar mensen om je heen die continu hun afval gewoon in de natuur achterlaten. Wat heeft het dan voor zin om als enige persoon al dat afval proberen op te gaan ruimen? Waarschijnlijk komt het er sneller bij dan dat jij het weg kunt halen, vooral als je de enige bent die het zal proberen. Dat is wat je kunt denken. Als je wilt dat de situatie anders is, ben dan zelf diegene die iets eraan doet. De kans is groot dat zodra je begint met wat afval op te ruimen, mensen bewust zullen gaan worden van hun acties. De volgende keer zullen ze hun afval bij zich houden totdat ze er de juiste plek voor hebben gevonden. Wie weet moedig jij hen wel aan om zelfs ander afval op te ruimen. Wellicht is er na een korte tijd niet eens meer afval te vinden. Iemand moet de eerste zijn die actie onderneemt. Wij proberen de verandering te zijn waar wij naar zoeken. Wij zochten naar winkels waar we duurzaam inkopen konden doen. Nu zullen we zelf producten gaan aanbieden waar wij in eerste instantie naar op zoek waren.
Wanneer één iemand stopt met de massa’s te volgen, hebben anderen de kans om een ander te volgen.

5. Inspireer jezelf en anderen
Wij zijn dol op gezonde voeding. Het komt behoorlijk vaak voor dat we in de keuken staan en we weer iets gemaakt hebben waar we onszelf mee versteld doen staan. Dit is gelukkig meestal positief, al maken we natuurlijk ook vaker blunders. Wanneer wij onszelf inspireren met een nieuwe spread, of een lekkere pudding, willen wij dit heel graag met mensen delen. Daarom kun je verschillende recepten op onze website vinden. En zo zijn er nog vele andere gebieden waarop wij onszelf graag inspireren.
Als je geen inspiratie weet te vinden, kijk dan eens om je heen door de ogen van een vijfjarige.

6. Laat de aarde mooier achter dan ze was
Wanneer iedereen erop zou letten dat hij/zij de aarde mooier achter laat dan hij/zij het aantrof, al is het maar een klein beetje mooier, dan zal de aarde uiteindelijk in haar schoonheid groeien. Streef er dus naar om de aarde zo mooi te maken zoals jij haar zou willen aantreffen. Wij dragen hieraan bij door duurzame produchten te verkopen. Telkens wanneer iemand een duurzaam geproduceerd product bestelt in plaats van een minder duurzaam product, zal de aarde steeds weer iets minder belast worden. De aarde zal hierdoor steeds een mooiere plek worden en dit is waar wij met veel liefde naar streven.
We erven de aarde niet van onze voorouders, we lenen het van onze kinderen.