Hey!
Mocht je nieuw zijn bij Gaiagoods en ben je benieuwd hoe alles precies werkt? Dan leg ik je dit graag in het kort uit.


Mijn naam is Brian en wekelijks kun je bij mij biologische verse producten bestellen. Je kunt altijd precies kiezen wat je wilt en je zit nergens aan vast.

Je bestelt vóór donderdag. De meeste producten dienen vóór donderdag besteld te worden. Sommige producten dienen eerder besteld te worden, dit staat bij het product zelf benoemd. Je kiest tijdens het bestellen een Hub om je bestelling op te halen. Je kunt op het vraagteken naast iedere Hub klikken, om te zien op welke dag en tijd je jouw tas er kunt ophalen (altijd vrijdag of zaterdag). Er is ook een overzicht van alle Hubs met de afhaaltijden erbij vermeldt. Klik hier om deze te zien. Iedere Hub heeft bovendien zijn eigen Telegramgroep, waarin men bijvoorbeeld laat weten wanneer de tassen eerder aanwezig zijn. Als je hebt besteld en in de Telegramgroep wilt van de Hub, neem dan zeker even contact op.
Is er geen Hub in de buurt? Je kunt ook altijd zelf een Hub worden. Neem in dat geval contact op via het contactformulier.

Wanneer iets onverhoopt niet te krijgen was, dan probeer ik altijd een alternatief te vinden (in overleg met jou), maar gelukkig is dit niet vaak nodig. Wanneer er geen alternatief te krijgen was, krijg je het bedrag direct in GaiaCoins op jouw account gezet en wordt dit met je volgende bestelling verrekend. Je krijgt in jouw tas én via de mail jouw factuur, die je contant kunt betalen bij 2 afhaallocaties of je maakt het bedrag vooraf via IDEAL over.

Voor belangrijke mededelingen is er het Gaiagoods Telegramkanaal. Ook is er de “Vrienden van Gaiagoods” Telegramgroep, waarin iedereen gezellig met elkaar kan praten. Via deze link wordt je lid van beiden:
https://t.me/addlist/DJYEpRWscnUwNjE8

Via dit kanaal krijg je alle nieuwtjes en meldingen, waaronder:
-Wekelijks donderdagochtend een lijst van RedProducten. Dit zijn producten met een speciale aanbieding.
-De wekelijkse bestelherinnering voor de laatste broodbesteldag en laatste besteldag van de week.
-Andere leuke en belangrijke nieuwtjes.

We werken samen met medecreëerders/vrijwilligers
Sommige mensen zijn wel eens nieuw bij het helpen bij Gaiagoods, dus foutjes kunnen altijd gebeuren. Je krijgt hoe dan ook bij foutjes altijd je geld terug. Wil jij ook bijdragen aan het hele mooie proces dat samen neergezet wordt door een groep hele lieve mensen? Dat kan op 2 manieren:

1. Je draagt individueel bij
Iedereen die bijdraagt aan dit mooie proces, door op 2 hulpmomenten of vaker te komen helpen per maand, krijgt producten van groothandels voor 10% minder marge en producten die direct van boeren komen voor 20% minder marge.

2. Je draagt samen met een groep bij
Als een groep mensen korting wilt, bijvoorbeeld een bedrijf, stichting of iets anders, dan krijgt de gehele groep dezelfde korting als iedereen die zelf bijdraagt, mits minstens 25% van de mensen op 2 hulpmomenten of vaker komt helpen.

Welke hulpmomenten zijn er?
Er zijn verschillende hulpmomenten:
-Je haalt voor de Hub waar jij gebruik van maakt vrijdag tussen 18.30u en 19u alle tassen op en geeft ze af bij de Hub.
-Je komt vrijdag tussen 9.30u en 11.30u helpen met producten afwegen en klaar te zetten.
-Je komt vrijdag tussen 12u en 14.30u helpen met tassen klaar te maken.

Wil je eens een kijkje komen nemen of wil je ook vaker komen helpen, of heb je andere vragen? Dan kun je mij gerust via de Gaiagoods-Whatsapp een berichtje sturen: 0639713844.
Veel plezier met winkelen!

In het kort

-Bestel vóór donderdag om je bestelling vrijdag te ontvangen.
-Mocht iets onverhoopt niet geleverd worden, dan krijg je het bedrag direct als GaiaCoins terug op jouw account.
-Klik op een productnaam of symbool naast de naam voor meer informatie.
-Klik op een afbeelding om de afbeelding te vergroten. Klik nog eens om de afbeelding te sluiten.
-Word lid van het Gaiagoods Telegramkanaal om op de hoogte te blijven van vanalles leuks en belangrijks.
-Sommige producten hebben een rood klokje bij de naam staan. Deze bestel je vóór dinsdag, om die vrijdag te krijgen. Dit zijn producten zoals broden, waarbij ik al eerder moet doorgeven hoeveel ik nodig heb.
-Bij iedere bestelling zit standaard €1,50 afhandelingskosten, onafhankelijk van de hoeveelheid die je bestelt.