nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
In de spotlight! | |
---|---|
nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
2 Pizzabodems tarwe bio Biologisch geproduceerd Pizzadeeg 79,5% (TARWEbloem*, water, koolzaadolie*, gist*, zout), tomatensaus 20,5% (water, tomatenconcentraat*, maïszetmeel*, zout, knoflookpoeder*, basilicum*, oregano *, peper*). *Ingrediënten uit de biologische landbouw. Zin in een lekkere verse pizza, maar geen tijd om de bodem te maken? De chefs van Marqt deden het werk voor je. Deze 2 kant-en-klare bodems zijn al belegd met tomatensaus. Je hoeft ze alleen nog maar naar jouw… Lees meer (+) Zin in een lekkere verse pizza, maar geen tijd om de bodem te maken? De chefs van Marqt deden het werk voor je. Deze 2 kant-en-klare bodems zijn al belegd met tomatensaus. Je hoeft ze alleen nog maar naar jouw wens te beleggen! 10-12 minuutjes in de oven op 220°c en voila! Lees minder (-) | ||
Een stevige, smaakvolle aardappel uit Nederland. Een gezonde, vruchtbare bodem is een vereiste voor een lekkere biologische aardappel. De aardappel kan lang bewaard worden en is perfect om te koken, bakken en frituren. | ||
Een stevige, smaakvolle aardappel uit Nederland. Een gezonde, vruchtbare bodem is een vereiste voor een lekkere biologische aardappel. De aardappel kan lang bewaard worden en is perfect om te koken, bakken en frituren. | ||
Aardappel (vast) in zak – 1kg – NL Geproduceerd in Nederland Biologisch geproduceerd Plasticvrij verpakt Een stevige, smaakvolle aardappel. Een gezonde, vruchtbare bodem is een vereiste voor een lekkere biologische aardappel. Kan lang bewaard worden en is perfect om te koken, bakken en frituren. | ||
Aardappel (vast) in zak – 2kg – NL Geproduceerd in Nederland Biologisch geproduceerd Plasticvrij verpakt Een stevige, smaakvolle aardappel. Een gezonde, vruchtbare bodem is een vereiste voor een lekkere biologische aardappel. Kan lang bewaard worden en is perfect om te koken, bakken en frituren. | ||
Aardappel rood (kruimig) – 2kg – NL Geproduceerd in Nederland Biologisch geproduceerd Plasticvrij verpakt De rode aardappel is een aardappelras met een rode schil. Het zijn iets kruimige aardappelen die redelijk stevig blijven tijdens het koken. Ze worden geteeld op natuurlijke wijze, waarbij geen gebruik gemaakt wordt van bestrijdingsmiddelen en kunstmest. | ||
Aardappelen (licht kruimig geel) Jelly – 1kg – Direct van de boer Mogelijk gemaakt in samenwerking met PSZ. Geproduceerd in Nederland Biologisch geproduceerd Plasticvrij verpakt De aardappel Jelly is een joekel met heel lekkere smaak. Heel geschikt voor friet, maar ook voor stamppot! | ||
Aardpeer wordt ook wel topinamboer of Jeruzalem-artisjok genoemd. Aardperen zijn grillig gevormde knollen. Ze zijn lichtbruin, violet, roze of wit van kleur. Aardpeer is wat zoet. Sommige mensen vergelijken het met oesters of artisjok met een licht nootachtige smaak. Verse… Lees meer (+) Aardpeer wordt ook wel topinamboer of Jeruzalem-artisjok genoemd. Aardperen zijn grillig gevormde knollen. Ze zijn lichtbruin, violet, roze of wit van kleur. Aardpeer is wat zoet. Sommige mensen vergelijken het met oesters of artisjok met een licht nootachtige smaak. Verse aardperen zijn rauw te eten. Ze zijn dan lekker brossig en krokant. Lees minder (-) | ||
Deze alfalfakiemen bestaan uit het ontkiemde zaad van de luzerneklaver. Alfalfa is lekker fris van smaak en heeft een lichte bite. Door de neutrale smaak zijn alfalfakiemen heerlijk door salades, op een boterham met kaas of als garnering van soep. | ||
Aloë Vera kun je op talloze manieren gebruiken. Verwerk 'm in een smoothie, maak er je eigen verzorgingsproduct mee of gebruik de Aloë Vera op een andere creatieve manier. | ||
In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn amandelen geen noten! Ze zijn rijk aan anti-oxidanten en zeer veelzijdig in gebruik. Gebruik deze amandelen bijvoorbeeld als snack, als ingrediënt voor bijvoorbeeld koekjes of maak er je eigen amandelmelk mee. | ||
Een grootverpakking (10 kg) amandelmeel van fijne maling. Perfect voor een glutenvrij of koolhydraatarme bakcreatie! | ||
Een rijpe ananas ruikt en smaakt heerlijk zoet. De kleur van de schil zegt niets over de rijpheid, ook een groene ananas kan goed rijp zijn. De ananas is rijp als de vrucht lekker ruikt en de bladeren in de… Lees meer (+) Een rijpe ananas ruikt en smaakt heerlijk zoet. De kleur van de schil zegt niets over de rijpheid, ook een groene ananas kan goed rijp zijn. De ananas is rijp als de vrucht lekker ruikt en de bladeren in de kruin gemakkelijk loslaten. Bewaar deze tropische vrucht niet in de koelkast, maar op de fruitschaal. Lees minder (-) | ||
Andijvie is een bittere slasoort met gekrulde bladeren, die verwant is aan witlof. Er zijn verschillende varianten, waarvan wij bijvoorbeeld de Batavia alleen als sla eten. De "gewone" en krulandijvie worden zowel als sla, rauw in de stamppot of gestoofd… Lees meer (+) Andijvie is een bittere slasoort met gekrulde bladeren, die verwant is aan witlof. Er zijn verschillende varianten, waarvan wij bijvoorbeeld de Batavia alleen als sla eten. De "gewone" en krulandijvie worden zowel als sla, rauw in de stamppot of gestoofd gegeten. Bij koken en stoven slinkt de groente enigszins, reken daarom 250 tot 300 gram per persoon. Lees minder (-) | ||
Deze grof gesneden andijvie is ideaal om te gebruiken in een stamppot of salade. Snel en handig in gebruik. Zo zet je in een handomdraai een lekkere andijviestamppot op tafel! | ||
Appel (kinderappels) – 1kg – NL Geproduceerd in Nederland Demeter gecertificeerd Plasticvrij verpakt Kleine appeltjes: sappig en zoet van smaak. Een echte allemansvriend met een toegankelijke smaak. | ||
De Natyra appel wordt ook wel de nieuwe parel genoemd. En dat is niet voor niets! Het is een stevige appel met een heerlijk zoete en aromatische smaak. Het heeft een lekker knapperige bite en is lang te bewaren. Harrie… Lees meer (+) De Natyra appel wordt ook wel de nieuwe parel genoemd. En dat is niet voor niets! Het is een stevige appel met een heerlijk zoete en aromatische smaak. Het heeft een lekker knapperige bite en is lang te bewaren. Harrie van den Elzen teelt deze voor ons op biodynamische wijze op zijn fruitboomgaard in Zeeland (Noord-Brabant). Lees minder (-) | ||
Een artisjok is een grote distelachtige plant, met een violet/grijsgroene bloemknop. Het is een heerlijke groente, maar ook een met gebruiksaanwijzing! De gesloten knoppen zijn eetbaar. Voor het bereiden is het belangrijk dat je ze goed wast. Snijd de drie… Lees meer (+) Een artisjok is een grote distelachtige plant, met een violet/grijsgroene bloemknop. Het is een heerlijke groente, maar ook een met gebruiksaanwijzing! De gesloten knoppen zijn eetbaar. Voor het bereiden is het belangrijk dat je ze goed wast. Snijd de drie tot vier onderste blaadjes en de stronk weg. Vervolgens kun je de artisjok koken in voldoende water met een klein beetje zout. Lees minder (-) |