Herroepingsrecht
Wanneer verse producten binnen 3 dagen niet meer van goede kwaliteit zijn, krijg je er altijd je geld voor terug. Stuur er een foto van via de mail of via WhatsApp naar Gaiagoods, zodat wij die foto weer kunnen doorsturen naar de bron van het product. Gaiagoods krijgt dan het geld van terug en jij dus ook. Dankzij de foto, kan de leverancier van het product zien wat er mis is gegaan en kan die er wat aan doen.
Op niet-verse producten geldt dat je bij levering goed moet controleren of het correct en onbeschadigd is geleverd. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan direct contact met ons op (info@gaiagoods.nl). Iedere koper heeft het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de koper nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Tijdens de bedenktijd is het belangrijk dat je zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking. Je kunt het product dan op eigen kosten terugsturen naar Gaiagoods, of je geeft het bij een persoonlijke bezorging mee aan de bezorger. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in goede conditie en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht neem je contact met ons op via info@gaiagoods.nl.

Retourneren
Voordat je een product retour stuurt, dien je eerst jouw retourzending bij ons aan te melden, zodat wij jouw retour goed kunnen afhandelen. Hiervoor kun je het formulier ‘Modelformulier herroepingsrecht’ gebruiken (klik/tik op de naam om het document te bekijken), maar je mag ons ook een e-mail sturen naar info@gaiagoods.nl met alle in het formulier gevraagde gegevens. Uiteraard kun je jouw retourproducten ook gewoon meegeven aan de bezorger bij een persoonlijke bezorging. Retourzendingen kunnen (na bericht!) verzonden worden naar het volgende adres:

Gaiagoods
Einderstraat 32
6414NJ Heerlen

Terugbetaling
Gaiagoods restitueert alle kosten, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen 14 dagen, mits het product of de producten daadwerkelijk in goede staat retour zijn. De kosten voor de retourzending zijn voor de koper. Let op: bij een deelretour krijg je de verzendkosten en eventuele transactiekosten niet vergoed.
NB: voor de restitutie van de verzendkosten gelden enkel de kosten voor standaardverzending. Wanneer je hebt gekozen voor een duurdere verzendmethode zullen toch de kosten van de standaardverzending vergoed worden. De kosten voor de retourzending zijn voor de koper.