Herroepingsrecht
Controleer direct na levering of het product correct en onbeschadigd geleverd is. Neem direct contact met ons op (info@gaiagoods.nl) wanneer dit niet het geval is. Iedere koper heeft het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de koper nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Tijdens de bedenktijd is het belangrijk dat je zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking. De kosten voor de retourzending van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in goede conditie en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht neem je contact met ons op via info@gaiagoods.nl.

Retourneren
Voordat je een product retour stuurt, dien je eerst jouw retourzending bij ons aan te melden, zodat wij jouw retour goed kunnen afhandelen. Hiervoor kun je het formulier ‘Modelformulier herroepingsrecht’ gebruiken (klik/tik op de naam om het document te bekijken), maar je mag ons ook een e-mail sturen naar info@gaiagoods.nl met alle in het formulier gevraagde gegevens. Retourzendingen kunnen (na bericht!) verzonden worden naar het volgende adres:

Gaiagoods
Ransdalerstraat 36
6312 AH Ransdaal

Terugbetaling
Gaiagoods restitueert alle kosten, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen 14 dagen, mits het product of de producten daadwerkelijk in goede staat retour zijn. De kosten voor de retourzending zijn voor de koper. Let op: bij een deelretour krijg je de verzendkosten en eventuele transactiekosten niet vergoed.
NB: voor de restitutie van de verzendkosten gelden enkel de kosten voor standaardverzending. Wanneer je hebt gekozen voor een duurdere verzendmethode zullen toch de kosten van de standaardverzending vergoed worden. De kosten voor de retourzending zijn voor de koper.