GaiaCoins

Bij Gaiagoods kun je met elke bestelling spaarpunten (GaiaCoins) sparen
Geregistreerde klanten kunnen GaiaCoins sparen, deze GaiaCoins kunnen ingewisseld worden voor korting op een volgende bestelling. De GaiaCoins zorgen voor extra voordeel en zijn een bedankje voor onze vaste klanten. 

Hoe kun je GaiaCoins sparen?
Wanneer je een account aanmaakt, ontvang je meteen 10 GaiaCoins. Bij jouw eerste bestelling ontvang je 10 extra GaiaCoins. Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je GaiaCoins op basis van de prijs van de producten die je koopt. Deze GaiaCoins worden toegevoegd aan jouw saldo (jouw saldo kun je inzien in jouw account onder het kopje ‘GaiaCoins’).

Wat is de waarde van de GaiaCoins?
De waarde van GaiaCoins 
wordt bepaald door de waarde in euro’s die je uitgeeft op onze site. Voor iedere € 2,- die je uitgeeft ontvangt je 5 GaiaCoins, deze 5 GaiaCoins hebben een waarde van €0,05.

GaiaCoins inwisselen
Je kunt GaiaCoins bij een volgende bestelling meteen inwisselen. Je kunt bij het afrekenen aangeven dat je GaiaCoins wilt inwisselen. Je kunt de GaiaCoins combineren met al onze betaal- en verzendmogelijkheden. De GaiaCoins zijn niet in te wisselen voor contanten en niet te gebruiken op de verzendkosten.  

Minimaal en maximaal aantal GaiaCoins
Er is geen minimum aantal GaiaCoins dat je uit dient te geven. Wel is er een maximum aantal GaiaCoins dat je uit kunt geven. Het maximale aantal GaiaCoins dat je kunt verzamelen is 7500 GaiaCoins. Dit staat gelijk aan een waarde van €75,-. Daar boven is het niet meer mogelijk om verder te sparen voordat je GaiaCoins hebt uitgegeven.

Je saldo bekijken
Je hebt de mogelijkheid om in jouw account het saldo van jouw GaiaCoins te bekijken. Je kunt hier het totaal aantal GaiaCoins en de daarbij behorende waarde inzien, het maximale aantal GaiaCoins en een historie van jouw GaiaCoin-transacties.

Geldigheid van GaiaCoins
GaiaCoins zullen na 180 dagen hun geldigheid verliezen. GaiaCoins zullen verlopen in de volgorde van sparen. Bijvoorbeeld: bij een bestelling die geplaatst is op 5 maart 2021 heb je 50 GaiaCoins gespaard, deze 50 GaiaCoins zullen verlopen op 1 september 2021. Je ontvangt uiteraard een melding wanneer een gedeelte van jouw GaiaCoins zal verlopen.