GaiaCoins

Aan het begin van deze pagina vind je, als je ingelogd bent, een overzicht van jouw GaiaCoins en wat je ermee kunt doen. Aan het einde van deze pagina vind je algemene informatie. Wanneer je niet ingelogd bent, zie je uiteraard niet jouw gegevens, log dus eerst even hier in.

Algemene informatie over GaiaCoins

Bij Gaiagoods kun je GaiaCoins krijgen
Bij Gaiagoods kun je GaiaCoins krijgen die je kunt besteden bij je bestelling. Het bedrag dat de GaiaCoins waard is, wordt dan van het bedrag van je bestelling afgetrokken.

Hoe kun je GaiaCoins krijgen?
Wanneer onverhoopt een product niet geleverd wordt of de kwaliteit van een product niet goed was, krijg je het bedrag ook direct in GaiaCoins terug. Deze GaiaCoins worden toegevoegd aan jouw saldo (die zie je als je ingelogd bent hierboven). Ook kun je op deze pagina GaiaCoins kopen: https://gaiagoods.nl/shop-page/duurzaam-thuis/gaiacoins/2500-gaiacoins-e25/

Wat is de waarde van de GaiaCoins?
1 GaiaCoin is €0,01.

GaiaCoins inwisselen
Je kunt GaiaCoins bij een volgende bestelling meteen inwisselen. Dit gebeurt automatisch tijdens het afrekenen. Je kunt de GaiaCoins combineren met al onze betaal- en verzendmogelijkheden. De GaiaCoins zijn niet in te wisselen voor contanten en niet te gebruiken op de verzendkosten.