Hey!
Mocht je nieuw zijn bij Gaiagoods en ben je benieuwd hoe alles precies werkt? Dan leg ik je dit graag in het kort uit.


Mijn naam is Brian en wekelijks kun je bij mij biologische verse producten bestellen. Je kunt altijd precies kiezen wat je wilt en je zit nergens aan vast.
Je bestelt vóór donderdag. Donderdag zal ik je een berichtje sturen met de tijd waarop ik vrijdag ongeveer bij je zal zijn. Vrijdag rond 2 à 5 uur vertrek ik, of iemand die mij helpt, met de bezorgronde. Ik bezorg dan overal in Zuid-Limburg (tot en met Sittard-Geleen). Je kunt echter ook kiezen om je bestelling bij een GaiaHub op te halen, deze mogelijkheid kun je bij het plaatsen van je bestelling kiezen. Als er geen mogelijkheid tussen zit die jou schikt, kun je altijd mij een berichtje sturen en kunnen we samen naar een geschikte manier kijken.
Wanneer iets onverhoopt niet te krijgen was, dan probeer ik altijd een alternatief te vinden (in overleg met jou), maar gelukkig is dit niet vaak nodig. Wanneer er geen alternatief te krijgen was, krijg je het bedrag direct in GaiaCoins op jouw account gezet. Je krijgt in jouw tas én via de mail jouw factuur, die je contant kunt betalen of je maakt het bedrag vooraf via IDEAL over.
Voor belangrijke mededelingen is er het Gaiagoods Telegramkanaal. Zit jij (ook) al in het mededelingenkanaal van Gaiagoods op Telegram?
Via deze link kom je in het mededelingenkanaal van Gaiagoods: https://t.me/+M-LitApMJiVhNDJk

Via dit kanaal krijg je alle nieuwtjes en meldingen, waaronder:
-Wekelijks donderdagochtend een lijst van RedProducten. Dit zijn producten met een speciale aanbieding.
-Wie de maandelijkse GaiaLoterij heeft gewonnen.
-De wekelijkse bestelherinnering voor de laatste broodbesteldag en laatste besteldag van de week.
-Andere leuke en belangrijke nieuwtjes.

Als je nog vragen hebt, kun je mij gerust via de Gaiagoods-Whatsapp een berichtje sturen: 0639713844.
Veel plezier met winkelen!

In het kort

-Bestel vóór donderdag om je bestelling vrijdag te ontvangen.
-Mocht iets onverhoopt niet geleverd worden, dan krijg je het bedrag direct als GaiaCoins terug op jouw account.
-Klik op een productnaam of symbool naast de naam voor meer informatie.
-Klik op een afbeelding om de afbeelding te vergroten. Klik nog eens om de afbeelding te sluiten.
-Word lid van het Gaiagoods Telegramkanaal om op de hoogte te blijven van vanalles leuks en belangrijks: https://t.me/+M-LitApMJiVhNDJk

Wanneer kun je bestellen bij Gaiagoods?

Iedereen die in Zuid-Limburg, tot en met Sittard en Geleen woont, kan bestellen bij Gaiagoods. Wie weet breidt dit binnenkort weer verder uit!
Je bestelt wekelijks vóór donderdag, om vrijdag alles te krijgen.
Sommige producten hebben een rood klokje bij de naam staan. Deze bestel je vóór dinsdag, om die vrijdag te krijgen. Dit zijn producten zoals broden, waarbij ik al eerder moet doorgeven hoeveel ik nodig heb.

Leverkosten

Bestellingen vanaf €20,- kunnen gratis thuis bezorgd worden. Dit gebeurt iedere vrijdag (16.00 uur – 21.30 uur). Wil je lekker vrij zijn en niet hoeven te wachten totdat het thuis wordt bezorgd? Dan kun je ook kiezen voor een GaiaHub, waarbij je jouw bestelling kunt ophalen. Kies je voor een GaiaHub? Dan krijg jij en dan krijgt de persoon van de GaiaHub €0,50 in waarde als GaiaCoins op het account.
Mocht het systeem jou niet de optie ‘Bezorging in de regio’ laten zien, maar denk je wel in het bezorggebied te wonen? Stuur dan even een mailtje naar info@gaiagoods.nl.