Levertijd
Wij zullen geplaatste bestellingen zo snel mogelijk verwerken. Wij zullen jouw bestelling altijd binnen 1-2 werkdagen verzenden. 

Levering
Jouw bestelling wordt doorgaans verstuurd met PostNL, óf we bezorgen het persoonlijk tot bij je deur als je in de regio woont (zie onderaan deze pagina).  

Portotarief
De verzendkosten voor levering binnen Nederland zijn €4,95. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden. 

Wij verzenden naar België voor €14,95 en gratis bij bestellingen vanaf €100,-.
Wij verzenden naar Duitsland voor €14,95 en gratis bij bestellingen vanaf €100,-.

Track&Trace
Op het moment dat jouw bestelling klaargemaakt is voor verzending zul je een e-mail ontvangen met daarin een link. Als je op deze link klikt, kun je de status van je pakket inzien.

Bezorging in de regio
Klanten die in de regio (een gedeelte van Zuid-Limburg) wonen, kunnen automatisch kiezen voor een andere bezorgoptie, namelijk “Bezorging in de regio”. Bestellingen vanaf €20,- worden dan gratis thuis bezorgd. Dit gebeurt i
edere vrijdag (17.00 uur – 21.30 uur), óf indien er uitgeweken dient te worden, op de zaterdag (10.00 uur – 13.00 uur).
Deze bezorgoptie is gratis vanaf €20 (anders zijn de kosten €4,95). Bestellingen die tot en met de donderdag om 15.00 uur geplaatst worden, zullen worden bezorgd met de bezorgronde van die week.
Mocht het systeem jou niet de optie ‘Bezorging in de regio’ laten zien, maar denk je wel in het bezorggebied te wonen? Stuur dan even een mailtje naar info@gaiagoods.nl.