Biologische bulkproducten
Handige weetjes
-Klik op een productnaam of symbool naast de naam voor meer informatie.
-Klik op een afbeelding om de afbeelding te vergroten. Klik nog eens om de afbeelding te sluiten.
-Zie je een rood klokje naast een productnaam? Die producten dien je vóór dinsdag te bestellen.
Veel plezier met het kijken tussen de verse biologische bulkproducten!
nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
1 krat Knoflook wit 2kg – NL bio ![]() Plasticvrij verpakt ![]() Geproduceerd in Nederland ![]() Biologisch geproduceerd De knoflook groeit in bollen. Gesneden is de knoflook vlezig en wit. In de natuurgeneeskunde staat knoflook bekend als middel tegen allerlei kwalen. Knoflook is niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. De pittige en sterke geur geven… Lees meer (+) De knoflook groeit in bollen. Gesneden is de knoflook vlezig en wit. In de natuurgeneeskunde staat knoflook bekend als middel tegen allerlei kwalen. Knoflook is niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. De pittige en sterke geur geven aan elk gerecht een heerlijke smaak. Tip: remedie tegen knoflookgeur is het eten van peterselie. Lees minder (-) | ||
De pompoen is familie van de komkommer en de meloen. Deze grote bolronde vrucht heeft een stevige harde oranje schil en oranje vruchtvlees. De schil wordt bij het koken net zo zacht als het vruchtvlees, waardoor deze oranje pompoen niet… Lees meer (+) De pompoen is familie van de komkommer en de meloen. Deze grote bolronde vrucht heeft een stevige harde oranje schil en oranje vruchtvlees. De schil wordt bij het koken net zo zacht als het vruchtvlees, waardoor deze oranje pompoen niet hoeft te worden geschild. Lekker makkelijk! Pompoen is lekker in hartige taart, soep, risotto en Indiase curry gerechten. Lees minder (-) | ||
De Rebelion vleestomaat is de grootste soort onder de tomaten. Deze tomaat heeft een stevige structuur en bevat weinig vocht. Daarom is de vleestomaat vooral geschikt om te bakken, wokken, grillen of in de soep. Organic Brothers teelt deze vleestomaten… Lees meer (+) De Rebelion vleestomaat is de grootste soort onder de tomaten. Deze tomaat heeft een stevige structuur en bevat weinig vocht. Daarom is de vleestomaat vooral geschikt om te bakken, wokken, grillen of in de soep. Organic Brothers teelt deze vleestomaten voor ons in het Zeelandse Sirjansland. Lees minder (-) | ||
De wilde tomaatjes, ook wel "cherrymix" genoemd, zijn heerlijke groene, gele, rode en paarse tomaatjes. Zij symboliseren de oorspronkelijke genetische rijkdom van ons voedsel. Er zijn tien tomatenrassen die er totaal verschillend uitzien en smaken, van een Russisch ras uit… Lees meer (+) De wilde tomaatjes, ook wel "cherrymix" genoemd, zijn heerlijke groene, gele, rode en paarse tomaatjes. Zij symboliseren de oorspronkelijke genetische rijkdom van ons voedsel. Er zijn tien tomatenrassen die er totaal verschillend uitzien en smaken, van een Russisch ras uit de 18e eeuw tot de Roze Pruim die populair is in Azië. Biodiversiteit op ons bord hangt samen met biodiversiteit op de akkers en in de natuur. Lees minder (-) | ||
Trostomaten zijn geuriger en zoeter dan de gewone ronde tomaat. Dit maakt ze extra lekker in gerechten waar de echte tomatensmaak goed tot zijn recht moet komen, zoals in een lekkere tomatensalade met basilicum en mozzarella. | ||
De romatomaat is een heerlijke vlezige tomaat met een lichtzoete smaak. Ideaal voor salades of dungesneden op brood. Vanwege de ovale vorm wordt deze tomaat ook wel pruimtomaat of pomodoro genoemd. De romatomaat is makkelijk te ontvellen en daarom ook… Lees meer (+) De romatomaat is een heerlijke vlezige tomaat met een lichtzoete smaak. Ideaal voor salades of dungesneden op brood. Vanwege de ovale vorm wordt deze tomaat ook wel pruimtomaat of pomodoro genoemd. De romatomaat is makkelijk te ontvellen en daarom ook goed te gebruiken in warme gerechten zoals ovenschotels of soep. Om een tomaat te ontvellen kerf je een kruis in de onderkant en dompel je de tomaten heel kort onder in heet water. Met een mesje trek je het vel met gemak van de tomaat. Lees minder (-) | ||
De paprika is meestal rood, maar ook verkrijgbaar in de kleuren groen, oranje en geel. Het is een knapperige, sappige vrucht en heeft een bijzonder zoete smaak. De puntpaprika wordt zowel rauw, gekookt als gebakken in veel gerechten gebruikt. Ook… Lees meer (+) De paprika is meestal rood, maar ook verkrijgbaar in de kleuren groen, oranje en geel. Het is een knapperige, sappige vrucht en heeft een bijzonder zoete smaak. De puntpaprika wordt zowel rauw, gekookt als gebakken in veel gerechten gebruikt. Ook is de zoete snack, op basis van zijn hoge natuurlijke suikergehalte en dunne schil, een aantrekkelijk tussendoortje. Lees minder (-) | ||
Paprika's zijn er in allerlei kleuren, vormen en smaken. De paprika behoort tot de vruchtgroente, net als de tomaat, komkommer en aubergine. Hij staat bekend om zijn grote hoeveelheid vitamine C en lekkere frisse smaak. Lekker in salades, roekbakgerechten of… Lees meer (+) Paprika's zijn er in allerlei kleuren, vormen en smaken. De paprika behoort tot de vruchtgroente, net als de tomaat, komkommer en aubergine. Hij staat bekend om zijn grote hoeveelheid vitamine C en lekkere frisse smaak. Lekker in salades, roekbakgerechten of stoofschotels. Lees minder (-) | ||
1 krat Bleekselderij 10st. – NL bio ![]() Plasticvrij verpakt ![]() Geproduceerd in Nederland ![]() Biologisch geproduceerd Bleekselderij zijn jonge, lichtgroene stengels. Elke traditionele Italiaanse tomatensaus begint met het fruiten van een fijngehakt uitje, worteltje en een stengel bleekselderij. Bleekselderij is ook geschikt om te koken, stoven, bakken of rauw in een lekker frisse salade. | ||
Paprika's zijn er in allerlei kleuren, vormen en smaken. De paprika behoort tot de vruchtgroente, net als de tomaat, komkommer en aubergine. Hij staat bekend om zijn grote hoeveelheid vitamine C en lekkere frisse smaak. Lekker in salades, roekbakgerechten of… Lees meer (+) Paprika's zijn er in allerlei kleuren, vormen en smaken. De paprika behoort tot de vruchtgroente, net als de tomaat, komkommer en aubergine. Hij staat bekend om zijn grote hoeveelheid vitamine C en lekkere frisse smaak. Lekker in salades, roekbakgerechten of stoofschotels. Lees minder (-) |