Biologische bulkproducten
Handige weetjes
-Klik op een productnaam of symbool naast de naam voor meer informatie.
-Klik op een afbeelding om de afbeelding te vergroten. Klik nog eens om de afbeelding te sluiten.
-Zie je een rood klokje naast een productnaam? Die producten dien je vóór dinsdag te bestellen.
Veel plezier met het kijken tussen de verse biologische bulkproducten!
nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
Rode uien zijn zeer geschikt om rauw te eten omdat ze wat milder zijn dan de gewone gele ui. Ze zijn knapperlig en een beetje zoet. Heerlijk om te verwerken in salades‚ sausen of om in te maken. Maar bakken… Lees meer (+) Rode uien zijn zeer geschikt om rauw te eten omdat ze wat milder zijn dan de gewone gele ui. Ze zijn knapperlig en een beetje zoet. Heerlijk om te verwerken in salades‚ sausen of om in te maken. Maar bakken kun je ze natuurlijk ook. Lees minder (-) | ||
De gele ui is de gewone ui: van binnen wit‚ met een goudgele schil. De pittige smaak en het stevige vruchtvlees is wat deze biologische uien kenmerkt. De gele ui is zeer veelzijdig in gebruik. Hij is heel geschikt om… Lees meer (+) De gele ui is de gewone ui: van binnen wit‚ met een goudgele schil. De pittige smaak en het stevige vruchtvlees is wat deze biologische uien kenmerkt. De gele ui is zeer veelzijdig in gebruik. Hij is heel geschikt om mee te bakken‚ koken of stoven en past bij vele gerechten‚ soepen en sauzen. Lees minder (-) | ||
Romaanse sla heeft een zoete smaak en een stevige bite. Het is een friste groente‚ met knapperige stukken en lange groene malse bladeren. | ||
1 krat Snijbiet Bright Lights 3kg – Direct van de boer bio ![]() Geproduceerd in Nederland ![]() Biologisch geproduceerd Snijbiet is een echte voorjaarsgroente en is familie van de rode biet. Van snijbiet kan zowel de stengel als het blad gegeten worden. De smaak van snijbiet komt sterk overeen met die van spinazie. Daarom wordt snijbiet ook wel eens… Lees meer (+) Snijbiet is een echte voorjaarsgroente en is familie van de rode biet. Van snijbiet kan zowel de stengel als het blad gegeten worden. De smaak van snijbiet komt sterk overeen met die van spinazie. Daarom wordt snijbiet ook wel eens Belgische spinazie genoemd. Snijbiet is lekker sappig en kan worden gestoofd‚ gekookt of gesmoord. Het is een bladgewas en wordt na het oogsten tamelijk snel slap. Het is daarom raadzaam snijbiet snel te verwerken. Lees minder (-) | ||
Deze spitskool heeft een spitse vorm‚ een zacht zoete smaak en is wat sappiger en lichter verteerbaar dan de witte kool. Spitskool is geschikt om te koken‚ te stoven‚ te smoren en te roerbakken. | ||
1 krat Palmkool (Cavelo Nero) 2‚5kg – Direct van de boer bio ![]() Geproduceerd in Nederland ![]() Biologisch geproduceerd Omdat het een wintervaste kool is‚ is palmkool te koop van het vroege begin van de herfst tot ver in de lente. Cavolo nero is rauw te eten‚ maar ook roerbakken of vijf minuten blancheren is een smakelijke optie. | ||
1 krat Zoete Bataat / zoete aardappel wit 6kg klasse 1 – Direct van de boer bio ![]() Geproduceerd in Nederland ![]() Biologisch geproduceerd Witte zoete aardappels hebben een iets paarse schil en de oranje variant een bruin oranje schil. Het maakt niet zo heel veel uit welke je gebruikt‚ de bereiding is hetzelfde. Oranje zoete aardappels bevatten wel iets meer bèta-caroteen en de witte variant zou wat smaak betreft… Lees meer (+) Witte zoete aardappels hebben een iets paarse schil en de oranje variant een bruin oranje schil. Het maakt niet zo heel veel uit welke je gebruikt‚ de bereiding is hetzelfde. Oranje zoete aardappels bevatten wel iets meer bèta-caroteen en de witte variant zou wat smaak betreft iets zoeter zijn. Lees minder (-) | ||
1 krat Zoete Bataat / zoete aardappel 6kg klasse 1 – Direct van de boer bio ![]() Geproduceerd in Nederland ![]() Biologisch geproduceerd Deze zoete aardappel - ook wel bekend als bataat - is misschien nog wel veelzijdiger dan de gewone aardappel! Door de zoete‚ zachte smaak is de aardappel erg lekker in hartige en zoete gerechten. Van ovenschotels en frietjes tot brownies;… Lees meer (+) Deze zoete aardappel - ook wel bekend als bataat - is misschien nog wel veelzijdiger dan de gewone aardappel! Door de zoete‚ zachte smaak is de aardappel erg lekker in hartige en zoete gerechten. Van ovenschotels en frietjes tot brownies; de zoete aardappel geeft het smaak! Lees minder (-) | ||
1 krat Zoete Bataat / zoete aardappel wit 6kg klasse 1 – Direct van de boer bio ![]() Geproduceerd in Nederland ![]() Biologisch geproduceerd Witte zoete aardappels hebben een iets paarse schil en de oranje variant een bruin oranje schil. Het maakt niet zo heel veel uit welke je gebruikt‚ de bereiding is hetzelfde. Oranje zoete aardappels bevatten wel iets meer bèta-caroteen en de witte variant zou wat smaak betreft… Lees meer (+) Witte zoete aardappels hebben een iets paarse schil en de oranje variant een bruin oranje schil. Het maakt niet zo heel veel uit welke je gebruikt‚ de bereiding is hetzelfde. Oranje zoete aardappels bevatten wel iets meer bèta-caroteen en de witte variant zou wat smaak betreft iets zoeter zijn. Lees minder (-) | ||
1 krat Radicchio Rosso 2‚5kg – Direct van de boer bio ![]() Geproduceerd in Nederland ![]() Biologisch geproduceerd Roodlof is een uit Italië afkomstige groente. Roodlof wordt in Italië onder de naam Radicchio rosso al eeuwen geteeld. Het is een variëteit van de wilde cichorei‚ net als witlof‚ en heeft een bittere smaak. Het is een bladgroente die… Lees meer (+) Roodlof is een uit Italië afkomstige groente. Roodlof wordt in Italië onder de naam Radicchio rosso al eeuwen geteeld. Het is een variëteit van de wilde cichorei‚ net als witlof‚ en heeft een bittere smaak. Het is een bladgroente die net zo groeit als een slakrop. Lees minder (-) | ||
1 krat Zoete Bataat oranje 12kg klasse 2 – Direct van de boer bio ![]() Geproduceerd in Nederland ![]() Biologisch geproduceerd Deze zoete aardappel - ook wel bekend als bataat - is misschien nog wel veelzijdiger dan de gewone aardappel! Door de zoete‚ zachte smaak is de aardappel erg lekker in hartige en zoete gerechten. Van ovenschotels en frietjes tot brownies;… Lees meer (+) Deze zoete aardappel - ook wel bekend als bataat - is misschien nog wel veelzijdiger dan de gewone aardappel! Door de zoete‚ zachte smaak is de aardappel erg lekker in hartige en zoete gerechten. Van ovenschotels en frietjes tot brownies; de zoete aardappel geeft het smaak! Lees minder (-) | ||
Sjalotten kunnen langwerpig of rond zijn. De schil is roodbruin‚ gesneden is de sjalot roodbruin met wit. Vergeleken met de gewone gele ui smaakt de sjalot iets fijner en scherper. Gekookt of gefruit is de sjalot zoeter dan de gele… Lees meer (+) Sjalotten kunnen langwerpig of rond zijn. De schil is roodbruin‚ gesneden is de sjalot roodbruin met wit. Vergeleken met de gewone gele ui smaakt de sjalot iets fijner en scherper. Gekookt of gefruit is de sjalot zoeter dan de gele ui. De sjalot is een echte kruidige smaakmaker en past nagenoeg in elk recept. Lees minder (-) | ||
1 krat Knoflook wit 2kg – NL bio ![]() Plasticvrij verpakt ![]() Geproduceerd in Nederland ![]() Biologisch geproduceerd De knoflook groeit in bollen. Gesneden is de knoflook vlezig en wit. In de natuurgeneeskunde staat knoflook bekend als middel tegen allerlei kwalen. Knoflook is niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. De pittige en sterke geur geven… Lees meer (+) De knoflook groeit in bollen. Gesneden is de knoflook vlezig en wit. In de natuurgeneeskunde staat knoflook bekend als middel tegen allerlei kwalen. Knoflook is niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. De pittige en sterke geur geven aan elk gerecht een heerlijke smaak. Tip: remedie tegen knoflookgeur is het eten van peterselie. Lees minder (-) | ||
De pompoen is familie van de komkommer en de meloen. Deze grote bolronde vrucht heeft een stevige harde oranje schil en oranje vruchtvlees. De schil wordt bij het koken net zo zacht als het vruchtvlees, waardoor deze oranje pompoen niet… Lees meer (+) De pompoen is familie van de komkommer en de meloen. Deze grote bolronde vrucht heeft een stevige harde oranje schil en oranje vruchtvlees. De schil wordt bij het koken net zo zacht als het vruchtvlees, waardoor deze oranje pompoen niet hoeft te worden geschild. Lekker makkelijk! Pompoen is lekker in hartige taart, soep, risotto en Indiase curry gerechten. Lees minder (-) | ||
1 krat Koolrabi wit 10st. – Direct van de boer bio ![]() Geproduceerd in Nederland ![]() Biologisch geproduceerd Koolrabi is geen wortel of knol‚ maar een verdikking van de stengel. Deze groente en vooral het blad zitten boordevol vitaminen en andere belangrijke voedingsstoffen zoals kalium en magnesium‚ caroteen en ijzer. Koolrabi kan rauw en gekookt gegeten worden. Rauw… Lees meer (+) Koolrabi is geen wortel of knol‚ maar een verdikking van de stengel. Deze groente en vooral het blad zitten boordevol vitaminen en andere belangrijke voedingsstoffen zoals kalium en magnesium‚ caroteen en ijzer. Koolrabi kan rauw en gekookt gegeten worden. Rauw heeft koolrabi een pittige koolsmaak‚ gekookt is de smaak veel zachter. Lees minder (-) | ||
1 krat Patisson pompoen ±600g 10st. – Direct van de boer bio ![]() Geproduceerd in Nederland ![]() Biologisch geproduceerd De kleur van deze pompoen kan variëren. Deze patissonpompoen lijkt een beetje op een vliegende schotel. Vroeg in het seizoen is de schil nog zacht en kan je de pompoen in zijn geheel verwerken. De meeste patissons hebben echter een… Lees meer (+) De kleur van deze pompoen kan variëren. Deze patissonpompoen lijkt een beetje op een vliegende schotel. Vroeg in het seizoen is de schil nog zacht en kan je de pompoen in zijn geheel verwerken. De meeste patissons hebben echter een harde schil. Qua smaak lijken patissons een beetje op courgettes. Lees minder (-) | ||
De wilde tomaatjes, ook wel "cherrymix" genoemd, zijn heerlijke groene, gele, rode en paarse tomaatjes. Zij symboliseren de oorspronkelijke genetische rijkdom van ons voedsel. Er zijn tien tomatenrassen die er totaal verschillend uitzien en smaken, van een Russisch ras uit… Lees meer (+) De wilde tomaatjes, ook wel "cherrymix" genoemd, zijn heerlijke groene, gele, rode en paarse tomaatjes. Zij symboliseren de oorspronkelijke genetische rijkdom van ons voedsel. Er zijn tien tomatenrassen die er totaal verschillend uitzien en smaken, van een Russisch ras uit de 18e eeuw tot de Roze Pruim die populair is in Azië. Biodiversiteit op ons bord hangt samen met biodiversiteit op de akkers en in de natuur. Lees minder (-) |