Zoal bij Gaiagoods te krijgen…
nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
Eiwitrijk en vezelrijk
Couscous is een koolhydraatrijk graanproduct dat normaal van tarwe wordt gemaakt. Spelt couscous wordt gemaakt van volkoren spelt. Deze wordt gemalen, besprenkeld met water en vervolgens geroerd en gewreven. Hierdoor ontstaan kleine korrels die als vezelrijke vervanger van… Lees meer (+) Eiwitrijk en vezelrijk
Couscous is een koolhydraatrijk graanproduct dat normaal van tarwe wordt gemaakt. Spelt couscous wordt gemaakt van volkoren spelt. Deze wordt gemalen, besprenkeld met water en vervolgens geroerd en gewreven. Hierdoor ontstaan kleine korrels die als vezelrijke vervanger van rijst kunnen worden gebruikt. Oorspronkelijk is couscous een Noord-Afrikaanse maaltijd en het kan ook worden gezien als pasta.
Met de superfoods van Your Organic Nature ben je verzekerd van biologische voeding met een buitengewone hoeveelheid aan goede voedingsstoffen die een gezonde aanvulling zijn op ieder voedingspatroon. Daarnaast zijn al onze Your Organic Nature-producten verpakt in een natuurvriendelijke verpakking. Al met al, goed voor jou én voor de aarde! Lees minder (-) | ||
Gemaakt van milde Panama-cacao (biologisch en Rainforest Alliance gecertificeerd). Met Mallorcaanse 'Flor de Sal d'Es Trenc' Alleen gezoet met kokosbloesemsuiker -Verpakking: FSC®-gecertificeerde kartonnen doos en composteerbare binnenfolie.
Met Vivani ontdek je de échte pure smaak van chocolade. De cacao komt van… Lees meer (+) Gemaakt van milde Panama-cacao (biologisch en Rainforest Alliance gecertificeerd). Met Mallorcaanse 'Flor de Sal d'Es Trenc' Alleen gezoet met kokosbloesemsuiker -Verpakking: FSC®-gecertificeerde kartonnen doos en composteerbare binnenfolie.
Met Vivani ontdek je de échte pure smaak van chocolade. De cacao komt van coöperaties waarbij boeren worden opgeleid om de beste kwaliteit cacao te telen. Dit zorgt voor een zekere afname en boeren ontvangen een hogere prijs dan de geldende prijs op de wereldmarkt. Dat is pas een blije boodschap! Lees minder (-) | ||
Witlof wordt ook wel Brussels lof genoemd. Het is een bladgroente die men in het donker teelt. De krop kan je zowel rauw als gekookt eten. Tegenwoordig smaakt de witlof veel minder bitter dan vroeger. Lekker rauw in de salade… Lees meer (+) Witlof wordt ook wel Brussels lof genoemd. Het is een bladgroente die men in het donker teelt. De krop kan je zowel rauw als gekookt eten. Tegenwoordig smaakt de witlof veel minder bitter dan vroeger. Lekker rauw in de salade met mandarijnen en appelblokjes. Lees minder (-) | ||
Deze alfalfakiemen bestaan uit het ontkiemde zaad van de luzerneklaver. Alfalfa is lekker fris van smaak en heeft een lichte bite. Door de neutrale smaak zijn alfalfakiemen heerlijk door salades, op een boterham met kaas of als garnering van soep. | ||
Taugé is wellicht de meest gegeten kiemsoort die er is; de frisse stengeltjes worden verwerkt in uiteenlopende gerechten. Taugé bestaat uit de kiemen van mungbonen en heeft een lichtzoete smaak en een knapperige bite, die lekker is in Oosterse roerbakgerechten… Lees meer (+) Taugé is wellicht de meest gegeten kiemsoort die er is; de frisse stengeltjes worden verwerkt in uiteenlopende gerechten. Taugé bestaat uit de kiemen van mungbonen en heeft een lichtzoete smaak en een knapperige bite, die lekker is in Oosterse roerbakgerechten en soepen. We raden aan de tauge voor gebruik enkele minuten te blancheren of te verhitten. Lees minder (-) | ||
Deze heerlijke spread met aubergine kun je gebruiken als broodbeleg of als dip. Na openen koel bewaren en beperkt houdbaar. | ||
Deze amandeldrink van Isolabio is een heerlijke, ongezoete drank. Koud en warm te gebruiken, bijvoorbeeld als basis van je smoothie, met ontbijtgranen of door de koffie. De amandelmelk is ongezoet en lactose- en glutenvrij. | ||
Deze pasta bevat maar 1 ingrediënt: volkoren boekweit! Het is dus glutenvrij en daarnaast rijk aan vezels en eiwitten. De ideale basis voor een gezonde pasta! Beetgaar in 8 minuten. |