25,49

Deze Broccoliraab-kiemen hebben een nootachtige, bittere en scherpe, smaak dat wat op amandel lijkt. De kiemen zijn perfect op hun plaats in salades, op een (brood)beleg en lekker door de soep. Broccoliraab bevat een verscheidenheid aan vitamines, waaronder vitamine K, vitamine A, vitamine E en vitamine C. Broccoli-kiemen kunnen helpen de bloeddruk te verlagen en het immuunsysteen en zenuwstelsel te versterken.

13 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Het ontkiemen van dit zaad is een proces waarbij een nieuw plantje ontstaat. Dit plantje kun je zien als een soort levende voeding. Kiemgroenten zijn rijk aan anti-oxidanten, vitaminen, mineralen, eitwitten, enzymen en vezels. Daarnaast zorgt het kiemproces ervoor dat het zaad makkelijker te verteren is, en de voedingsstoffen die het bevat, beter opneembaar zijn. 

In het kort
-Na ongeveer een week kunnen de kiemspruiten gegeten worden.
-In een plasticvrije, composteerbare zak.
-Rijk aan vitamine K, A, E en C.
-Gemakkelijk opneembaar voor je lichaam.
-Deze zaden worden ook wel broccoliraabzaden genoemd.
-De botanische naam voor deze zaden is Brassica rapa cymosa.
-Duurzaam geproduceerd, zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen.
-Het zakje bevat 750g broccoli kiemzaden.

Hoe kiem ik deze zaden?
Het ontkiemen van deze zaden is vrij simpel! Er zijn tal van manieren om dit te doen. Je krijgt bij dit zakje een beschrijving geleverd over hoe je dit precies kunt doen.

Ingrediënten broccoliraabzaad
100% broccoliraabzaad*.
*= op een duurzame manier geproduceerd, zonder pesticiden of andere chemische middelen  

Land van herkomst
Duitsland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Deze zaden komen uit ons buurland Duitsland en zijn verpakt in plasticvrije, papieren zakjes. Er zijn geen pesticiden of andere chemische middelen gebruikt.