3,99

Deze Himalaya zoutsteen theelichthouders / kaarsenhouders geven bijzonder, gezellig licht in de avonduren. De twinkelende oranje gloed geeft je huis een bijzonder warm gevoel. De natuurlijke theelichthouder weegt ongeveer 800 gram en heeft een doorsnede van ongeveer 7 tot 8 cm. 

55 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Er wordt gezegd dat zoutsteen de ruimte reinigt door middel van het uitstralen van negatieve ionen. Veel ruimtes van tegenwoordig zouden namelijk een teveel aan positieve ionen hebben, veroorzaakt door elektronische apparaten zoals telefoons en beeldschermen. Theelichthouders van Himalayazout zouden een belangrijke bijdrage kunnen leveren bij het in evenwicht brengen van de elektrische lading van woon- en werkvertrekken.  

In het kort
Himalayazout theelicht houder:
-Weegt ongeveer 800 gram
-Werkt met een kaars erin
-Heeft een doorsnede van ongeveer 7 tot 8 cm
-Sfeervol tijdens de donkere avonden
-Van volledig natuurlijk materiaal

Tip: een himalayazout theelichthouder absorbeert vocht bij een te hoge luchtvochtigheid, plaats daarom een bordje onder de theelichthouder.

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije wereld. Deze himalayazout theelichthouder is namelijk 100% natuurlijk! Goed voor jou én voor de aarde.