22,99

Deze grote sfeervolle zoutlamp is gemaakt van himalayazout en geeft warm, zacht licht. De lampen hebben ieder een unieke vorm en kleur. Deze zoutlamp werkt op stroom en is inclusief snoer en lampje.

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Het zout voor de zoutlampen van Esspo komen uit het zoutmijn gebied Saltrange in Pakistan. Al sinds 16 jaar werkt Esspo samen met de leverancier; de werkomstandigheden, een eerlijke prijs voor de producten, veiligheid op de werkplek en een goed loon zijn belangrijke aspecten in de duurzame relatie die in de jaren is opgebouwd. De lampen zelf worden vervaardigd in Lahore, de producten werkt daarbij onder ISO 9001:2008 en HACCP certificering en waardoor strenge controle op werkomstandigheden geborgd is. Door traditionele productie een markt te bieden kunnen tradities, die een samenbindende functie in de lokale gemeenschap hebben, in stand gehouden of hersteld en waar nodig verbeterd worden.

In het kort
Himalayazout theelicht houder:
-Weegt ongeveer 10-12kg
-Werkt met een lamp erin
-Sfeervol tijdens de donkere avonden
-Van volledig natuurlijk materiaal
-Van het merk Esspo

Tip: een himalayazout theelichthouder absorbeert vocht bij een te hoge luchtvochtigheid, plaats daarom een bordje onder de theelichthouder.