18,95

Dit Omega-3 supplement op basis van algenolie is een volwaardig, vegan alternatief voor visolie. Algen zijn microscopisch kleine plantjes die helemaal onderaan de voedselketen staan. Zij zijn de primaire bron van het omega-3-vetzuur DHA. Algen zijn het voedsel van vette vissoorten als haring en sardientjes die daardoor rijk zijn aan omega-3.

3 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Omega-3 vetzuren (ALA, EPA en DHA) zijn essentieel onverzadigde vetten, je lichaam kan deze niet zelf aanmaken, wat betekent dat je deze dus via je voeding binnen dient te krijgen. ALA vetzuren zijn korte vetzuren en zitten vooral in plantaardige bronnen zoals lijnzaadolie, avocado’s en walnoten. EPA en DHA vetzuren zijn twee lange vetzuren en komen enkel voor in visolie en algenolie. DHA draagt bij tot de instandhouding van een normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen. DHA en EPA dragen bij tot een normale functie van het hart, het behoud van een normale bloeddruk en de instandhouding van normale triglyceriden-waarden. 

Het fermentatieproces van de algen vindt plaats in een gesloten, zuivere omgeving. De algenolie is hiermee vrij van verontreiniging.

In het kort
Plantaardige Omega-3 Algenolie capsules:
-Vegan
-Duurzaam alternatief voor visolie
-Zuiver, gekweekt in een gesloten omgeving
-Bron van Omega-3, 150 mg DHA en 75 mg EPA per capsule
-Ter ondersteuning van onder andere de hartfunctie, hersenfunctie en het gezichtsvermogen
-Dagelijks 1-2 capsules innemen met water, bij voorkeur bij een maaltijd
-Bevat 60 capsules

Veiligheidsvoorschriften
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ingrediënten Plantaardige Omega-3 Algenolie
Omega 3, zonnebloemolie, rozemarijn extract , tocopherol (antioxidant), ascorbylpalmitaat (antioxidant), vegetarische capsule (hypromellose).

Bevat per capsule

Algenolie Omega-3481 mg
waarvan pure DHA150 mg
waarvan pure EPA75 mg

Koel en droog bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat geen allergenen

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije wereld. Alle producten die wij aanbieden van Mattisson zijn volledig plasticvrij! Goed voor jou, én voor de planeet!