12,15

De korte, sterke vorm van de waskrijtjes is ideaal voor kleinere kinderen en beginnende kunstenaars. Deze nawaro waskrijtjes zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn absoluut niet giftig, zonder petrochemische was!

Beschrijving

De korte, sterke vorm van de waskrijtjes is ideaal voor kleinere kinderen en beginnende kunstenaars. De kindvriendelijke, handige vorm is ideaal voor oefeningen, schilderachtige ontwerpen met sterke lijnen en grote vlakken.
Deze nawaro waskrijtjes zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn absoluut niet giftig, zonder petrochemische was!
De stearine die wij gebruiken wordt verkregen uit palmolie, die wordt geoogst door regionaal geselecteerde, biologische en duurzame kleine boeren. Hierdoor blijft het leefgebied van bedreigde diersoorten behouden.
Deze nieuwe generatie waskrijtjes gemaakt van hernieuwbare grondstoffen voldoet aan de gebruikelijke wensen voor een hoge dekking en goede slijtvastheid. In deze exclusieve waskrijtjes worden alleen de beste natuurlijke grondstoffen gebruikt. Een lichtwitte sluier, de wasbloesem, op de waskrijtjes is een bewijs van kwaliteit en bewijst het hoge bijenwasgehalte.
De kleuren van het natuurlijke krijt prikkelen de fantasie en geven een harmonieuze indruk. nawaro waskrijtjes zijn een hoogwaardig product dat een buitengewone schilderervaring creëert. De zachte kleuren komen ook goed tot hun recht op gerecycled papier.

In het kort
Waskrijtjes van natuurlijke was – Ökonorm:
-Kinderen jonger dan 3 jaar moeten worden begeleid door volwassenen.
-Speciaal gemaakt voor kleine kinderen; niet giftig en sterk.
-Bevat stearine verkregen uit palmolie die wordt geoogst door regionaal geselecteerde, biologische, duurzame kleine boeren.

Fabrikant
Ökonorm

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Deze waskrijtjes zijn plasticvrij verpakt en bevatten enkel milieuvriendelijke gifvrije materialen. Goed voor jou én voor de aarde!