Zoal bij Gaiagoods te krijgen…

nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
Deze natuurlijke shampoobar heeft een frisse, fruitachtige geur en bevat enkel natuurlijke ingrediënten. De sinaasappel en munt geven gecombineerd een unieke, pure geur. Gaiagoods wilt steeds meer producten van lokale leveranciers aanbieden. Dit product wordt gemaakt door Earth Elements in…
Lees meer (+)
Deze natuurlijke shampoobar heeft een frisse, fruitachtige geur en bevat enkel natuurlijke ingrediënten. De sinaasappel en munt geven gecombineerd een unieke, pure geur. Gaiagoods wilt steeds meer producten van lokale leveranciers aanbieden. Dit product wordt gemaakt door Earth Elements in Nederland. Bij de productie van de zepen wordt erop gelet dat de producten zo afval-vrij mogelijk worden geproduceerd.
Lees minder (-)
6,95
Max: 5
Min: 1
Step: 1
Duurzaam rietje – RVS
Plasticvrij verpakt
Dit mooie alternatief voor een plastic rietje is niet alleen extra stevig, maar ook nog eens erg duurzaam. Waar veel plastic rietjes slechts bedoeld zijn voor eenmalig gebruik, kunnen onze RVS rietjes steeds opnieuw gebruikt worden. Ze kunnen voor zowel…
Lees meer (+)
Dit mooie alternatief voor een plastic rietje is niet alleen extra stevig, maar ook nog eens erg duurzaam. Waar veel plastic rietjes slechts bedoeld zijn voor eenmalig gebruik, kunnen onze RVS rietjes steeds opnieuw gebruikt worden. Ze kunnen voor zowel warme als koude dranken gebruikt worden en mogen in de vaatwasser. Vooral bij het nuttigen van zure dranken (zoals bijvoorbeeld een smoothie waarin citroen is verwerkt) kunnen rietjes een handig hulpmiddel zijn om je tandglazuur te ontzien.
Lees minder (-)
0,99
Max: 14
Min: 1
Step: 1
Your Organic Nature – Margarine met Olijfolie 500g bio
Plantaardige oliën (28% zonnebloem-*, palm-*, 24% olijf-*), water, emulgator: zonnebloemlecithine*, wortelsap*, voedingszuur: citroenzuur, natuurlijk aroma, vitamines: A, D.
Geniet van de mediterrane keuken. Deze margarine aangevuld met kwalitatief goede olijfolie. Lekker op een boterham of een warm brood uit de oven. Deze margarine zit helaas wel in plastic verpakt. Zodra er een plasticvrij alternatief gevonden is, zal die…
Lees meer (+)
Geniet van de mediterrane keuken. Deze margarine aangevuld met kwalitatief goede olijfolie. Lekker op een boterham of een warm brood uit de oven. Deze margarine zit helaas wel in plastic verpakt. Zodra er een plasticvrij alternatief gevonden is, zal die deze vervangen.
Lees minder (-)
5,67
Max:
Min: 1
Step: 1
Duqqa! – Sumak 40g bio
Biologisch geproduceerd
Plasticvrij verpakt
Op zoek naar dat zuurtje in je gerecht? Zoek niet langer! Sumak staat ook wel bekend als droge azijn, wat met name gebruikt wordt in de mediterrane en Midden-Oosterse keuken. Lekker met geroosterde wortelgroenten, hummus en plantaardige yoghurt.
4,61
Max:
Min: 1
Step: 1
Hazelnoten bio (25kg)
Biologisch geproduceerd
Plasticvrij verpakt
Bestel vóór dinsdag om deze vrijdag te ontvangen.
Deze hazelnoten zijn afkomstig van de Commandeursmolen uit Mechelen. Volledig biologisch geproduceerd, dus zonder pesticiden of andere chemische middelen.
370,99
Max:
Min: 1
Step: 1
Pizzadeegmix demeter bio (400g)
Demeter gecertificeerd
Plasticvrij verpakt
De tarwe voor deze pizza deegmix is op biodynamische wijze geteeld. Sinds jaar en dag kiest de boerenfamilie voor zaadvaste graanrassen. Dit graangewas hebben van nature een goede weerstand tegen ziektes en plagen en kunnen op eigen kracht vruchtbaar zaad…
Lees meer (+)
De tarwe voor deze pizza deegmix is op biodynamische wijze geteeld. Sinds jaar en dag kiest de boerenfamilie voor zaadvaste graanrassen. Dit graangewas hebben van nature een goede weerstand tegen ziektes en plagen en kunnen op eigen kracht vruchtbaar zaad voortbrengen. Na de oogst wordt dus een klein gedeelte van het graan apart gehouden als zaadgoed voor het volgende groeiseizoen, waardoor de boer jaar in jaar uit zelfstandig blijft. De rest gaat naar de Spielberger Molen, waar de molenaars gehele graankorrels malen. Smaakvol, volwaardig en vitaal meel van dichtbij de natuur. Bovendien is deze mix plasticvrij verpakt.
Lees minder (-)
1,97
Max:
Min: 1
Step: 1
THT: 15-6-2024; Wisselwaar – Witte basmatirijst 850g
Biologisch geproduceerd
Plasticvrij verpakt
Met Wisselwaar zijn jouw bio boodschappen afvalvrij verpakt. Jouw boodschappen zitten verpakt in een glazen pot met statiegeld. Basmatirijst heeft de langste rijstkorrel van alle rijstsoorten en heeft een volle geur en smaak. Gebruik ongeveer 75 g per persoon. Spoel…
Lees meer (+)
Met Wisselwaar zijn jouw bio boodschappen afvalvrij verpakt. Jouw boodschappen zitten verpakt in een glazen pot met statiegeld. Basmatirijst heeft de langste rijstkorrel van alle rijstsoorten en heeft een volle geur en smaak. Gebruik ongeveer 75 g per persoon. Spoel de rijst. Voeg 2 keer de hoeveelheid water toe. Breng aan de kook en laat 40 tot 45 minuten zachtjes koken.
Lees minder (-)
4,995,71
Max: 5
Min: 1
Step: 1
Keltisch zeezout komt uit de Guerandestreek in Bretagne, Frankrijk. Keltisch zeezout is het zout zoals Moeder Aarde het voor ons heeft bedoeld, en dat proef je! Het Keltisch zeezout wordt niet geraffineerd en behoudt daardoor haar perfect mooie smaak met…
Lees meer (+)
Keltisch zeezout komt uit de Guerandestreek in Bretagne, Frankrijk. Keltisch zeezout is het zout zoals Moeder Aarde het voor ons heeft bedoeld, en dat proef je! Het Keltisch zeezout wordt niet geraffineerd en behoudt daardoor haar perfect mooie smaak met een subliem zacht karakter. Dit Keltisch zeezout is nog verpakt in plastic en wordt vervangen met een plasticvrije variant zodra die te krijgen is.
Lees minder (-)
2,28
Max:
Min: 1
Step: 1