Zoal bij Gaiagoods te krijgen…

nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
Dit is een navulling van de RivaALVA kalkfilter. De filter is van het Duitse merk Riva is zeer eenvoudig aan te sluiten. De filter zelf bestaat uit een kunststof- en chemicaliënvrij keramisch granulaatmengsel dat een natuurlijk katalyse- effect heeft. Deze…
Lees meer (+)
Dit is een navulling van de RivaALVA kalkfilter. De filter is van het Duitse merk Riva is zeer eenvoudig aan te sluiten. De filter zelf bestaat uit een kunststof- en chemicaliënvrij keramisch granulaatmengsel dat een natuurlijk katalyse- effect heeft. Deze filter maakt gebruik van een proces dat ook in de natuur waarneembaar is bij koralen en mosselen. Bij contact met water vormen zich microscopisch kleine kristallen op de oppervlaktestructuur van het natuurlijke keramiekgranulaat. De grote kalkdeeltjes hechten zich hierdoor aan de binnenkant van de filter. De filter kan 6.000-8.000 liter water filteren (en gaat daardoor ongeveer 6-8 maanden mee), daarna dien je het filterpatroon te vervangen.
Lees minder (-)
34,90
Max: 3
Min: 1
Step: 1
Deze natuurlijke scrubbar heeft een overheerlijke geurcombinatie; bergamot en "coffee arabica", oftewel  Arabische koffie! Deze scrubbar bevat enkel natuurlijke ingrediënten. Gaiagoods wilt steeds meer producten van lokale leveranciers aanbieden. Dit product wordt gemaakt door Earth Elements in Nederland. Bij de…
Lees meer (+)
Deze natuurlijke scrubbar heeft een overheerlijke geurcombinatie; bergamot en "coffee arabica", oftewel  Arabische koffie! Deze scrubbar bevat enkel natuurlijke ingrediënten. Gaiagoods wilt steeds meer producten van lokale leveranciers aanbieden. Dit product wordt gemaakt door Earth Elements in Nederland. Bij de productie van de zepen wordt erop gelet dat de producten zo afval-vrij mogelijk worden geproduceerd.
Lees minder (-)
6,95
Max: 4
Min: 1
Step: 1
Ei-vervanger 175g – Natura bio
Biologisch geproduceerd
Veganistisch bakken was nog nooit zo makkelijk! Met deze ei-vervanger op basis van lupinemeel kun je eenvoudig cakes of pannenkoekjes maken, zonder eieren te gebruiken. 1 eetlepel ei-vervanger gemengd met 30 ml water staat gelijk aan 1 ei. Bakken maar!
6,49
Max: 1
Min: 1
Step: 1
Cajun Triangle 50g – Natural Temptation bio
Biologisch geproduceerd
Plasticvrij verpakt
Met deze pittige kruidenmix met verschillende kruiden die van origine afkomstig zijn uit Amerika maak je een culinaire reis door Noord-Amerika. Dankzij de toevoeging van zeewier is het niet of minder noodzakelijk om zout te gebruiken.
3,67
Max:
Min: 1
Step: 1
Dit Vulkanisch steenzout, ook wel Kala Namak genoemd, is een donker natuurzout dat zijn unieke smaak van gekookte eieren dankt aan de minerale zwavelcomponenten die het bevat. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen. Vooral lekker in curry's en chutney's.
7,18
Max:
Min: 1
Step: 1
(Nog) minder plastic in jouw badkamer? Kies dan voor een bamboe tandenborstel. Deze mooie tandenborstel met zachte borstelharen zorgt voor een schoon gebit en voorkomt beschadiging van je tandvlees. 
1,99
Max: 49
Min: 1
Step: 1
Zin in verantwoorde frietjes met curry, mayo en een burger? Dit pakket bevat alles wat nodig is om het te maken!
15,1515,95
Max: 1
Min: 1
Step: 1
Cranberries 100g – GreenAge bio
Biologisch geproduceerd
Plasticvrij verpakt
Cranberries kan je natuurlijk gewoon zo uit het vuistje snacken. Maar roer ze ook eens door je muesli of toetje. Of meng gedroogde cranberries door je bulgur- of couscoussalade, gecombineerd met krokant geroosterde noten.
2,78
Max:
Min: 1
Step: 1