Handige weetjes
-Klik op een productnaam of symbool naast de naam voor meer informatie.
-Klik op een afbeelding om de afbeelding te vergroten. Klik nog eens om de afbeelding te sluiten.
-Zie je een rood klokje naast een productnaam? Die producten dien je vóór dinsdag te bestellen.
Veel plezier met het kijken tussen de verse biologische groente!
nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
Kleur op je bord! In deze bietenmix vind je de traditionele rode biet, gele biet en de prachtige chioggia biet. Onze bieten worden geteeld bij landgoedbedrijf De Koekoek in Drimmelen. Met oog voor de natuur telen zij verschillende niet alledaagse… Lees meer (+) Kleur op je bord! In deze bietenmix vind je de traditionele rode biet, gele biet en de prachtige chioggia biet. Onze bieten worden geteeld bij landgoedbedrijf De Koekoek in Drimmelen. Met oog voor de natuur telen zij verschillende niet alledaagse groenten, waaronder deze bieten. Op het bedrijf proberen ze de kringloop zoveel mogelijk rond te maken. De mest van de varkens en koeien wordt gebruikt als voeding voor de akkerbouwproducten. Lees minder (-) | ||
Bimi wordt ook vaak aspergebroccoli of babybroccoli genoemd. Het is een gemakkelijk product dat hetzelfde smaakt als broccoli. Het is een veelzijdige groente en kan op veel verschillende manieren klaargemaakt worden. Roerbakken of wokken: snijd de stelen in gelijkmatige stukken… Lees meer (+) Bimi wordt ook vaak aspergebroccoli of babybroccoli genoemd. Het is een gemakkelijk product dat hetzelfde smaakt als broccoli. Het is een veelzijdige groente en kan op veel verschillende manieren klaargemaakt worden. Roerbakken of wokken: snijd de stelen in gelijkmatige stukken en wok ze in 3-5 minuten, voeg de roosjes pas aan het einde toe. Stomen in 6-8 minuten. Stoven in 2-3 minuten. Lees minder (-) | ||
Bleekselderij zijn jonge, lichtgroene stengels. Elke traditionele Italiaanse tomatensaus begint met het fruiten van een fijngehakt uitje, worteltje en een stengel bleekselderij. Bleekselderij is ook geschikt om te koken, stoven, bakken of rauw in een lekker frisse salade. | ||
De bloemkool is van oudsher een zeer geliefde groente. Het is een lichtverteerbare koolsoort en heeft een milde en toegankelijke smaak. Bloemkool heeft een witte, groene en paarse variant. De witte bloemkool blijft mooi wit doordat deze tijdens de groei… Lees meer (+) De bloemkool is van oudsher een zeer geliefde groente. Het is een lichtverteerbare koolsoort en heeft een milde en toegankelijke smaak. Bloemkool heeft een witte, groene en paarse variant. De witte bloemkool blijft mooi wit doordat deze tijdens de groei afgedekt is met blad. Geschikt om te koken, in hartige taart, om te frituren of in de soep. Lees minder (-) | ||
Bloemkoolrijst is de ideale manier om eenvoudig je favoriete rijstgerecht na te maken met extra groenten. Kook de bloemkool rijst in 1-2 minuten gaar of wok het 2 minuten met een scheutje kokosolie. Lekker met paprika en tuinerwten. Zo wordt… Lees meer (+) Bloemkoolrijst is de ideale manier om eenvoudig je favoriete rijstgerecht na te maken met extra groenten. Kook de bloemkool rijst in 1-2 minuten gaar of wok het 2 minuten met een scheutje kokosolie. Lekker met paprika en tuinerwten. Zo wordt meer groente eten nog gemakkelijker. Ook geschikt voor als je minder koolhydrten wil eten. Lees minder (-) | ||
De bloemkool is van oudsher een zeer geliefde groente. Het is een lichtverteerbare koolsoort en heeft een milde en toegankelijke smaak. Bloemkool heeft een witte, groene en paarse variant. De witte bloemkool blijft mooi wit doordat deze tijdens de groei… Lees meer (+) De bloemkool is van oudsher een zeer geliefde groente. Het is een lichtverteerbare koolsoort en heeft een milde en toegankelijke smaak. Bloemkool heeft een witte, groene en paarse variant. De witte bloemkool blijft mooi wit doordat deze tijdens de groei afgedekt is met blad. Geschikt om te koken, in hartige taart, om te frituren of in de soep. Lees minder (-) | ||
De bosui, salade-ui of lente-ui dankt zijn naam aan het feit dat deze ideaal is als smaakmaker in salades. De lente-ui, sla-ui, of pijpajuin en schalulleke in Vlaanderen, is een jonge nog onvolgroeide geboste ui met blad. Er zijn bolvormende… Lees meer (+) De bosui, salade-ui of lente-ui dankt zijn naam aan het feit dat deze ideaal is als smaakmaker in salades. De lente-ui, sla-ui, of pijpajuin en schalulleke in Vlaanderen, is een jonge nog onvolgroeide geboste ui met blad. Er zijn bolvormende en niet-bolvormende rassen. Lees minder (-) | ||
Broccoli is een veredelde bloemkoolsoort. Wij kennen hem vooral als groene groente. Zijn naam ontleent hij aan het Italiaans: broccoli is de meervoudsvorm van broccolo dat koolkrop betekent. | ||
Deze broccolikiemen hebben een heerlijk frisse, koolachtige smaak en een lichte bite. De kiemen zijn lekker door salades, maar geven ook een verrassende twist aan stamppotten of soepen. Gezond genieten! | ||
Broccoli is een veredelde bloemkoolsoort. Wij kennen hem vooral als groene groente. Zijn naam ontleent hij aan het Italiaans: broccoli is de meervoudsvorm van broccolo dat koolkrop betekent. | ||
Zet moeiteloos een heerlijke pompoensoep, -stamppot of ovenschotel op tafel met deze gesneden butternut pompoenblokjes. Het schillen, uithollen en snijden is al voor je gedaan; alles wat je hoeft te doen is je favoriete gerecht maken en genieten! | ||
Champignon roerbakmix – 300g – NL Geproduceerd in Nederland Biologisch geproduceerd Plasticvrij verpakt Gevarieerde roerbakmix met champignons. Lekker in roerbakschotels of pastasaus. | ||
Kastanje champignons hebben een licht nootachtige smaak. De smaak is wat voller dan die van witte champignons. Lekker in salades of in rijstgerechten. | ||
Portabello's zijn volgroeide kastanjechampignons. Ze zijn extra smaakvol, doordat de paddenstoelen rijper zijn. Ze groeien op hetzelfde oogstbed als de kastanjechampignons, maar krijgen meer tijd en ruimte. De kleine champignons rondom worden geoogst en daarna duurt het nog 2-3 dagen… Lees meer (+) Portabello's zijn volgroeide kastanjechampignons. Ze zijn extra smaakvol, doordat de paddenstoelen rijper zijn. Ze groeien op hetzelfde oogstbed als de kastanjechampignons, maar krijgen meer tijd en ruimte. De kleine champignons rondom worden geoogst en daarna duurt het nog 2-3 dagen voordat de champignon groot genoeg is en de onderkant openklapt. Dit is kenmerkend voor een portabello: de lamellen aan de onderkant zijn altijd zichtbaar. De portobello is heel geschikt om in z'n geheel te bakken of te vullen met noten of groente en daarna in de oven te bereiden. In één doosje portobello zitten meestal twee paddenstoelen. Lees minder (-) | ||
Deze witte paddestoel heeft een milde en neutrale smaak en is in Nederland naast de kastanje champignon de meest gegeten paddestoel. Maak de champignons droog schoon, omdat deze zich anders volzuigen met water. | ||
Voeg gemakkelijk wat extra paddenstoelen toe aan je maaltijd met deze gesneden kastanjechampignons! Handig in gebruik. Deze champignons zijn jaarrond verkrijgbaar en smaken heerlijk in allerlei gerechten. Probeer eens in een pasta funghi! | ||
Deze witte paddestoel heeft een milde en neutrale smaak en is in Nederland naast de kastanje champignon de meest gegeten paddestoel. Deze champignons zijn al gesneden, dus voeg gemakkelijk wat extra paddenstoelen toe aan je gerecht! | ||
De mini-romatomaatjes staan ook bekend als heerlijke snoeptomaatjes. Deze lekkere stevige tomaatjes hebben een volle smaak en bevatten weinig water, waardoor ze niet morsen. |
nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
In de spotlight! | |
---|---|