Handige weetjes
-Klik op een productnaam of symbool naast de naam voor meer informatie.
-Klik op een afbeelding om de afbeelding te vergroten. Klik nog eens om de afbeelding te sluiten.
-Zie je een rood klokje naast een productnaam? Die producten dien je vóór dinsdag te bestellen.
Veel plezier met het kijken tussen de verse biologische groente!
nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
Munt is niet alleen een lekkere toevoeging aan bijvoorbeeld oosterse gerechten, je zet er ook heerlijke thee mee! | ||
Een sappige smaakvolle paddenstoel met een licht pittige smaak. Enkel als de paddenstoel kort verhit wordt blijft hij sappig. Behalve kort opbakken met een beetje knoflook is het ook lekker hem ook door een beslagje halen en te frituren. In… Lees meer (+) Een sappige smaakvolle paddenstoel met een licht pittige smaak. Enkel als de paddenstoel kort verhit wordt blijft hij sappig. Behalve kort opbakken met een beetje knoflook is het ook lekker hem ook door een beslagje halen en te frituren. In plaats van de oesterzwam met een mes te snijden kan deze gescheurd worden langs de lamellen. Lees minder (-) | ||
Zin in wat lekkere groenten, maar geen tijd om lang in de keuken te staan? Deze zak met ovengroenten is ideaal: eventjes in de oven en klaar is kees! Een mooie kleurrijke groentenmix. | ||
Seizoensmelange van diverse biologisch gekeekte paddenstoelen. De samenstelling is een variatie met de oesterzwam, gele oesterzwam, rode oesterzwam, pruikzwam, kastanjechampignons, nameco en koningsoesterzwam. | ||
Paksoi is een langwerpige open bladsoort en familie van de chinese kool. Paksoi heeft grote donkergroene bladeren en knapperige witte stelen en nerven en een heerlijke milde smaak, iets pittiger dan andere koolsoorten. Door de sappige, knapperige structuur erg lekker… Lees meer (+) Paksoi is een langwerpige open bladsoort en familie van de chinese kool. Paksoi heeft grote donkergroene bladeren en knapperige witte stelen en nerven en een heerlijke milde smaak, iets pittiger dan andere koolsoorten. Door de sappige, knapperige structuur erg lekker voor roerbakken en wokken, stoven of bakken, in stamppot en salades. Boordevol vitamines en mineralen. Lees minder (-) | ||
Paprika's zijn er in allerlei kleuren, vormen en smaken. De paprika behoort tot de vruchtgroente, net als de tomaat, komkommer en aubergine. Hij staat bekend om zijn grote hoeveelheid vitamine C en lekkere frisse smaak. Lekker in salades, roekbakgerechten of… Lees meer (+) Paprika's zijn er in allerlei kleuren, vormen en smaken. De paprika behoort tot de vruchtgroente, net als de tomaat, komkommer en aubergine. Hij staat bekend om zijn grote hoeveelheid vitamine C en lekkere frisse smaak. Lekker in salades, roekbakgerechten of stoofschotels. Lees minder (-) | ||
Paprika's zijn er in allerlei kleuren, vormen en smaken. De paprika behoort tot de vruchtgroente, net als de tomaat, komkommer en aubergine. Hij staat bekend om zijn grote hoeveelheid vitamine C en lekkere frisse smaak. Lekker in salades, roekbakgerechten of… Lees meer (+) Paprika's zijn er in allerlei kleuren, vormen en smaken. De paprika behoort tot de vruchtgroente, net als de tomaat, komkommer en aubergine. Hij staat bekend om zijn grote hoeveelheid vitamine C en lekkere frisse smaak. Lekker in salades, roekbakgerechten of stoofschotels. Lees minder (-) | ||
Platte peterselie wordt ook wel bladpeterselie genoemd en heeft een iets kruidige smaak. Peterselie wordt vooral gebruikt als decoratie van gerechten. maar is ook heerlijk om door een salade te mengen of een soep op smaak te brengen. | ||
De pompoen is familie van de komkommer en de meloen. Deze grote bolronde vrucht heeft een stevige harde oranje schil en oranje vruchtvlees. De schil wordt bij het koken net zo zacht als het vruchtvlees, waardoor deze oranje pompoen niet… Lees meer (+) De pompoen is familie van de komkommer en de meloen. Deze grote bolronde vrucht heeft een stevige harde oranje schil en oranje vruchtvlees. De schil wordt bij het koken net zo zacht als het vruchtvlees, waardoor deze oranje pompoen niet hoeft te worden geschild. Lekker makkelijk! Pompoen is lekker in hartige taart, soep, risotto en Indiase curry gerechten. Lees minder (-) | ||
Deze prei heeft een pittige, zachte smaak. Veel mensen geven de voorkeur aan de lange witte stelen, maar de meeste vitamines zitten in het groene blad. Gebruik dit stuk bijvoorbeeld als smaakmaker in bouillons. Prei is veelzijdig in gebruik. Het… Lees meer (+) Deze prei heeft een pittige, zachte smaak. Veel mensen geven de voorkeur aan de lange witte stelen, maar de meeste vitamines zitten in het groene blad. Gebruik dit stuk bijvoorbeeld als smaakmaker in bouillons. Prei is veelzijdig in gebruik. Het wordt veel gegeten in groenteschotels, stamppot, soepen en hartige taart. Lees minder (-) | ||
De paprika is meestal rood, maar ook verkrijgbaar in de kleuren groen, oranje en geel. Het is een knapperige, sappige vrucht en heeft een bijzonder zoete smaak. De puntpaprika wordt zowel rauw, gekookt als gebakken in veel gerechten gebruikt. Ook… Lees meer (+) De paprika is meestal rood, maar ook verkrijgbaar in de kleuren groen, oranje en geel. Het is een knapperige, sappige vrucht en heeft een bijzonder zoete smaak. De puntpaprika wordt zowel rauw, gekookt als gebakken in veel gerechten gebruikt. Ook is de zoete snack, op basis van zijn hoge natuurlijke suikergehalte en dunne schil, een aantrekkelijk tussendoortje. Lees minder (-) | ||
Deze radijskiemen hebben een pittige, ietwat peperige smaak en een lichte bite. Dat maakt ze een heerlijke smaakmaker in salades, op toastjes of leg eens een plukje op een groene smoothie! | ||
Gebruik deze fijngesneden dunne reepjes van rode biet met een zoete smaak als rauwkost voor bij de lunch of diner of combineer met een (zelfgemaakte) dressing op basis van yoghurt of olijfolie. Bijgerecht bij de lunch of diner of als gezond… Lees meer (+) Gebruik deze fijngesneden dunne reepjes van rode biet met een zoete smaak als rauwkost voor bij de lunch of diner of combineer met een (zelfgemaakte) dressing op basis van yoghurt of olijfolie. Bijgerecht bij de lunch of diner of als gezond tussendoortje! Lees minder (-) | ||
Rode bieten hebben een zoete smaak. Heerlijk door een stamppot of door een frisse salade. Tip: ook lekker door een smoothie. | ||
Rode bieten hebben een zoete smaak. Heerlijk door een stamppot of door een frisse salade. Tip: ook lekker door een smoothie. | ||
Rodekool heeft een iets zoete, typische koolsmaak. Heerlijk gekookt samen met appeltjes of rauw en fijngesneden door een salade. | ||
Pepers, ook wel Spaanse pepers of chilipepers genoemd, zijn familie van de paprika. Het zijn pikante smaakmakers. De scherpte komt door het stofje capsaïcine dat vooral in de zaadjes maar ook in het vruchtvlees zit. Hoe kleiner de peper, hoe… Lees meer (+) Pepers, ook wel Spaanse pepers of chilipepers genoemd, zijn familie van de paprika. Het zijn pikante smaakmakers. De scherpte komt door het stofje capsaïcine dat vooral in de zaadjes maar ook in het vruchtvlees zit. Hoe kleiner de peper, hoe scherper, en hoe rijper, hoe milder de smaak. Lees minder (-) | ||
Verse rozemarijn is goed te gebruiken bij gebakken aardappeltjes, paddenstoelen, rijst, salades en in kruidenazijn. Het is een sterk smakend kruid dus je hoeft er maar een beetje van te gebruiken. |
nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
In de spotlight! | |
---|---|