Spelregels bij “In de regio”
-Bestel vóór donderdag om je bestelling vrijdag te ontvangen.
-Betaal altijd achteraf, gezien het soms voorkomt dat iets niet te krijgen was.
-Klik op een productnaam of symbool naast de naam voor meer informatie.
-Klik op een afbeelding om de afbeelding te vergroten. Klik nog eens om de afbeelding te sluiten.

Bestel je bulkproducten van de lokale molen vóór dinsdag, dan krijg je ze vrijdag. Deze producten herken je aan het klokje naast de productnaam.
Veel plezier met het kijken tussen de bulkproducten!

1 – 4 van de 4 producten Alle 4 resultaten worden getoond Dit is het enige gevonden product Er is geen product gevonden
Soort
Zoek in Bulkproducten
Sorteer op naam A-Z
nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
Broccoliraab kiemzaden (750g)
Duurzaam geproduceerd, zonder pesticiden of andere chemische middelen
Plasticvrij verpakt
Broccoli-kiemen hebben een kruidige, koolachtige maar frisse smaak. De kiemen zijn perfect op hun plaats in salades, op een (brood)beleg en lekker door de soep. Broccoli-kiemen zijn rijk aan vitamine A, B, C en E. Daarnaast bevat het enzymen en…
Lees meer (+)
Broccoli-kiemen hebben een kruidige, koolachtige maar frisse smaak. De kiemen zijn perfect op hun plaats in salades, op een (brood)beleg en lekker door de soep. Broccoli-kiemen zijn rijk aan vitamine A, B, C en E. Daarnaast bevat het enzymen en mineralen zoals calcium, magnesium en ijzer. Broccoli-kiemen kunnen helpen de bloeddruk te verlagen en het immuunsysteen en zenuwstelsel te versterken.
Lees minder (-)
25,49
Max: 5
Min: 1
Step: 1
Deze pitloze dadels zijn lekker zoet en zeer voedzaam. Heerlijk als tussendoortje met een stukje chocolade of met een walnoot. Dadels worden al eeuwen gebruikt als belangrijke vrucht in het eetpatroon vanwege de hoge concentratie vitaminen en mineralen. Vooral magnesium…
Lees meer (+)
Deze pitloze dadels zijn lekker zoet en zeer voedzaam. Heerlijk als tussendoortje met een stukje chocolade of met een walnoot. Dadels worden al eeuwen gebruikt als belangrijke vrucht in het eetpatroon vanwege de hoge concentratie vitaminen en mineralen. Vooral magnesium en voedingsvezels zijn terug te vinden in dadels. Omdat de dadel zo heerlijk zoet is, zijn ze heerlijk te combineren met allerlei gerechten en kun je ze goed gebruiken om jouw gerechten op een gezonde manier te zoeten! Daarbij zijn ze biologisch geteeld en van uitstekende kwaliteit en dat proef je!
Lees minder (-)
34,95
Max:
Min: 1
Step: 1
Uitverkocht, mail voor meer info
Hennep kiemzaden (750g)
Duurzaam geproduceerd, zonder pesticiden of andere chemische middelen
Plasticvrij verpakt
Volwaardige eiwittenbron Hennep-kiemen hebben een aangename nootachtige smaak. De smaak is een mix van zonnebloempitten en pijnboompitten. De kiemen zijn perfect op hun plaats in salades, op een (brood)beleg en lekker door de soep. Hennep-kiemen zijn rijk aan eiwitten. Ze…
Lees meer (+)
Volwaardige eiwittenbron Hennep-kiemen hebben een aangename nootachtige smaak. De smaak is een mix van zonnebloempitten en pijnboompitten. De kiemen zijn perfect op hun plaats in salades, op een (brood)beleg en lekker door de soep. Hennep-kiemen zijn rijk aan eiwitten. Ze bevatten zelfs alle essentiële aminozuren die een mens nodig heeft. Daarnaast zijn hennepzaadkiemen rijk aan vitamine E en aan talloze mineralen (o.a. fosfor, magnesium en calcium). Daarnaast hebben hennepzaadkiemen talloze gezondheidsvoordelen.
Lees minder (-)
20,99
Max: 4
Min: 1
Step: 1
Quinoa (1kg)
Duurzaam geproduceerd, zonder pesticiden of andere chemische middelen
Plasticvrij verpakt
Van lokale molen: bestel vóór dinsdag om 'm deze vrijdag te ontvangen.
Quinoa is heel rijk aan eiwitten en heerlijk om te gebruiken in gerechten waar je bijvoorbeeld normaal gesproken pasta zou gebruiken.
3,99
Max: 10
Min: 1
Step: 1
nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
In de spotlight!
Gemaakt van milde Panama-cacao (biologisch en Rainforest Alliance gecertificeerd). Met…
Lees meer (+)
Gemaakt van milde Panama-cacao (biologisch en Rainforest Alliance gecertificeerd). Met Mallorcaanse 'Flor de Sal d'Es Trenc' Alleen gezoet met kokosbloesemsuiker -Verpakking: FSC®-gecertificeerde kartonnen doos en composteerbare binnenfolie. Met Vivani ontdek je de échte pure smaak van chocolade. De cacao komt van coöperaties waarbij boeren worden opgeleid om de beste kwaliteit cacao te telen. Dit zorgt voor een zekere afname en boeren ontvangen een hogere prijs dan de geldende prijs op de wereldmarkt. Dat is pas een blije boodschap!
Lees minder (-)
2,55
Max: 6
Min: 1
Step: 1

Of kijk verder bij de hoofdcategorieën…