5,99

Deze huishoudfolie kan voor vanalles gebruikt worden, zoals bakpapier, afdekfolie, aluminiumfolie en krimpfolie.

12 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Deze huishoudfolie kan voor vanalles gebruikt worden, zoals:
1. Bakpapier

Dit papier is een prima alternatief voor bakpapier. Bakpapier heeft vaak een chemische coating, dit papier is echter 100% natuurlijk. Smeer het papier in met een beetje kokosolie of (plantaardige) boter en je kunt het gebruiken bij het maken van jouw baksels (tot 220 °C).
2. Afdekfolie
Geopend voedsel en restjes blijven langer vers en smakelijk als ze bedekt zijn met dit papier. Maak het papier goed nat, wring het water eruit en vouw het papier voorzichtig uit. Het papier blijft nu kleven aan de rand van een kom en zal de inhoud beschermen tegen uitdrogen.
3. Aluminiumfolie
Gebruik dit papier voor hetgeen waar je aluminiumfolie voor gebruikte. Houd het papier onder de kraan, wring het uit en wikkel hetgeen dat je wilt bakken (bijvoorbeeld zoete aardappel) in het vochtige papier. Hittebestendig tot 220 °C.
4. Krimpfolie
Voedsel in je koelkast kun je ook goed beschermen met het veelzijdige papier van Compostella. Dit papier is ademend en geur- en vetvrij. 

In het kort
4-in-1 huishoudpapier:
-Veelzijdig
-Rol van 8 meter met een breedte van 38 cm
-FSC-gecertificeerd, 100% ongebleekt papier
-Ademend
-Composteerbaar
-Hittebestendig tot 220°C

Fabrikant
Compostella
35321 Laubach
Duitsland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Het 4-in-1 papier van Compostella is een mooi alternatief voor bakpapier, vershoudfolie én aluminiumfolie. Het is namelijk 100% natuurlijk en composteerbaar. Goed voor jou én voor de aarde.