2,99

Dit mooie alternatief voor een plastic rietje is niet alleen extra stevig, maar ook nog eens erg duurzaam. Waar veel plastic rietjes slechts bedoeld zijn voor eenmalig gebruik, kunnen onze RVS rietjes steeds opnieuw gebruikt worden. Ze kunnen voor zowel warme als koude dranken gebruikt worden en mogen in de vaatwasser.
Vooral bij het nuttigen van zure dranken (zoals bijvoorbeeld een smoothie waarin citroen is verwerkt) kunnen rietjes een handig hulpmiddel zijn om je tandglazuur te ontzien.

16 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

In het kort
4 RVS rietjes met borsteltje:
-Herbruikbaar, dus minder belastend voor het milieu
-BPA-vrij (dit in tegenstelling tot veel plastic varianten)
-Kan in de vaatwasser
-Zowel voor warme als voor koude dranken te gebruiken
-Heeft een lengte van 20 cm en een diameter van 5 mm

Onderhoud
Reinig het rietje direct na elk gebruik. De rietjes zijn vaatwasserbestendig, het is echter van belang de binnenkant ook regelmatig goed schoon te maken. Wij doen dit door middel van een stukje keukenpapier in combinatie met een satéprikker. En voor een extra grondige schoonmaak kun je ook eens een wattenstaafje gebruiken.

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Gezien je deze rietjes (in tegenstelling tot de meeste andere rietjes) maar eenmalig hoeft aan te schaffen, draag je door deze rietjes te kopen bij aan een duurzame wereld. Goed voor jou én voor de aarde.