2,28

Keltisch zeezout komt uit de Guerandestreek in Bretagne, Frankrijk. Keltisch zeezout is het zout zoals Moeder Aarde het voor ons heeft bedoeld, en dat proef je! Het Keltisch zeezout wordt niet geraffineerd en behoudt daardoor haar perfect mooie smaak met een subliem zacht karakter. Dit Keltisch zeezout is nog verpakt in plastic en wordt vervangen met een plasticvrije variant zodra die te krijgen is.

13 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Doordat het Keltisch zeezout alleen door de warmte van de zon en de droogte van de wind op de kleibodem in Guérande wordt gedroogd, en dus niet in machines, kan het wat vochtig aanvoelen. Dit is één van de belangrijkste eigenschappen van Keltisch zeezout. In het vocht zitten ook alle mineralen en sporenelementen dat het zout rijk is. Keltisch zeezout heeft het laagste natriumgehalte van álle (zee)zouten in de wereld en omdat het een puur zeezout is, heb je er minder voor nodig (het is niet “verdund” of bewerkt) om jouw favoriete zoute smaak te krijgen. Hierdoor levert het Keltisch zeezout een aanzienlijke bijdrage aan een gezond en fit(ter) gevoel en past het in een biologische levensstijl.

In het kort
Keltisch zeezout:
– Duurzaam geproduceerd, zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen
– Bevat meer dan 80 belangrijke mineralen
– Zonder kunstmatige toevoegingen
– Bevat geen allergenen
– Geschikt voor veganisten
– Bevat 1 kg duurzaam geproduceerd Keltisch zeezout (zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen)

De verpakking
Dit Keltisch zeezout is helaas verpakt in plastic en er is nog geen alternatief te vinden voor de verpakking. Zodra dit alternatief er is, wordt dit Keltisch zeezout er direct door vervangen.

Ingrediënten puur ongeraffineerd keltisch zeezout
100% keltisch zeezout*.
*= ongeraffineerd en vrij van toevoegingen

Koel en droog bewaren.

 

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat geen allergenen.

 

Voedingswaarde per 100 gram

Energie0 kJ / 0 kcal
Vetten0 gram
  Waarvan verzadigd0 gram
Koolhydraten0 gram
  Waarvan suikers0 gram
Eiwitten0 gram
Vezels0 gram
Natrium31,4 gram

Land van herkomst
Frankrijk

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Bij het produceren van dit product zijn er geen pesticiden of andere chemische middelen gebruikt, waardoor de natuur schoon blijft! Jij blij, en de aarde ook!