Aanbieding!

Oorspronkelijke prijs was: €4,90.Huidige prijs is: €3,99.

Wil je gezonder eten en tegelijkertijd helpen het milieu te ontlasten? Met de Grow-Grow Nut kun je jouw eigen vitamines thuis op de vensterbank laten groeien – zonder plastic! Deze navulling bevat 3 zakjes van graspapier met biologische kiemzaden (rucola, radijs en broccoli) en 3 kokostegels! 

5 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Alles van deze navulling is 100% biologisch afbreekbaar. Ga direct aan de slag met jouw kiemen kweken op de meest eenvoudige manier. Je eigen kiemgroenten zijn klaar in slechts 5-8 dagen. Zodra je eerste kiemgroenten helemaal opgegeten zijn, kun je gemakkelijk de kokosgrond met de resten van de kiemgroenten in je compost gooien en vervolgens met andere kiemen aan de slag gaan.
Per kokostegel, wordt er een boom geplant in gebieden op de wereld die dit goed kunnen gebruiken. Door deze navulling te kopen, worden er dus 3 bomen geplant!

In het kort
Grow-Grow Nut navulpakket Brokk’n Roll:
-Per gekochte kokostegel wordt een boom geplant (in dit geval dus 3!)
-Bij Gaiagoods vind je heel veel verschillende kiemzaden, dus kun je eindeloos variëren!
-Kiemgroenten bevatten talloze voedingsstoffen en zijn daadwerkelijk vitaminebommetjes
-Alle kiemzaden zijn afkomstig uit 100% biologische landbouw
-Geschikt voor veganisten
-Deze navulling bevat 3 kokostegels en 3 zakjes met kiemzaden (bio rucola, radijs en broccoli)

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Deze Grow-Grow Nut navullingen komen uit ons buurland Duitsland en zijn 100% plasticvrij. Bovendien worden er per verkochte navulling, 3 bomen geplant! Daarnaast zijn kiemgroenten enorm gezond. Dat zijn nog eens blije boodschappen voor jou én voor de aarde.