3,39

Bij het wisselen van de jaargetijden kan ons immuunsysteem soms wel een beetje ondersteuning gebruiken. Immune Support van Yogi Tea kan je daarbij helpen. Deze kruidenthee combineert de zacht-bittere smaak van echinacea met fruitige vlierbes en aromatische basilicum. De waardevolle natuurlijke vitamine C van de acerola kers zorgt voor een natuurlijke ondersteuning van het afweersysteem. De essentie van deze thee is: “Goed beschermd”. 

6 op voorraad

Voeg toe aan favorieten
Staffel korting
HoeveelheidKortingVerlaagde prijs
6 +10%3,32

Beschrijving

In het kort
Yogi Tea Immune Support:
-Alle ingrediënten afkomstig uit 100% biologische landbouw
-Puur natuur, zonder kunstmatige toevoegingen
-Bevat verfijnd-pittige echinacea, fruitige vlierbessen en vitamine C-rijke acerolakers
-Geschikt voor veganisten
-Glutenvrij
-17 theezakjes (à 1,8g)

Ingrediënten Yogi Tea Ginger
Echinacea* 25%, rozebottel*, gedroogde acerolasap* 14%, basilicum*, kaneel*, gember*, kardamom*, vlierbessen* 4%, zwarte peper*, moringa*, hibiscus*, CACAOschil*, zoethout*, venkel*.
*= uit gecontroleerde biologische teelt

Bevat zoethout – mensen  mensen met een hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden

Inhoud:
17 theezakjes (à 2,0g)

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten

Bevat cacao.

Fabrikant
YOGI TEA GmbH
Burchardstraße 24
D-20095 Hamburg
Duitsland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
YOGI TEA® zet zich sinds de jaren tachtig in voor de ecologische landbouw. De biologische teelt helpt de aarde haar schoonheid, vruchtbaarheid en levenskracht te behouden en ziet af van chemisch-synthetische pesticiden, minerale stikstofmest en gentechnologie. Door een buitengewoon natuurgetrouwe en duurzame wijze van landbouw worden bodem, water en lucht ontzien en wordt de unieke soortenrijkdom van onze aarde beschermd. Ook wordt er bij het transport van de YOGI TEA®-producten gelet op de ecologische voetafdruk. Zo worden de eindproducten per trein naar de ontvangende landen in Europa verzonden.

YOGI TEA® neemt, sinds haar oprichting, sociale en ecologische verantwoording voor mens, milieu en natuur en ondersteunt overal ter wereld hulpbehoevende gezinnen en kinderen door middel van vele projecten.