3,22

Zoet, harmonieus, balancerend. Zoethout heeft een lange traditie in de ayurveda en wordt gewaardeerd om zijn vele positieve eigenschappen. Maar we hoeven helemaal niet zover terug te gaan om volop te genieten van deze thee: de zoete, mild-kruidige geur herinnert ons aan een zorgeloze kindertijd en geeft ons ideeën en zin in avontuur. De combinatie met kardemom en sinaasappelschil maakt de smaakbelevenis compleet en aardt ons met een gevoel van geborgenheid. De essentie van deze thee is “voldoening”.

6 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

In het kort
Yogi Tea Licorice:
-Alle ingrediënten afkomstig uit 100% biologische landbouw
-Puur natuur, zonder kunstmatige toevoegingen
-Geschikt voor veganisten
-17 theezakjes (à 2,1g)

Ingrediënten Yogi Tea Licorice
Zoethout* 38%, kaneel*, sinaasappelschil* 8%, gember*, kardamom* 4%, geroosterde cichorei*, kruidnagel*, sinaasappelolie*, zwarte peper*, vanille-extract*.
*= uit gecontroleerde biologische teelt

Inhoud:
17 theezakjes (à 2,1g)

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat zoethout – mensen met een hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Fabrikant
YOGI TEA GmbH
Burchardstraße 24
D-20095 Hamburg
Duitsland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
YOGI TEA® zet zich sinds de jaren tachtig in voor de ecologische landbouw. De biologische teelt helpt de aarde haar schoonheid, vruchtbaarheid en levenskracht te behouden en ziet af van chemisch-synthetische pesticiden, minerale stikstofmest en gentechnologie. Door een buitengewoon natuurgetrouwe en duurzame wijze van landbouw worden bodem, water en lucht ontzien en wordt de unieke soortenrijkdom van onze aarde beschermd. Ook wordt er bij het transport van de YOGI TEA®-producten gelet op de ecologische voetafdruk. Zo worden de eindproducten per trein naar de ontvangende landen in Europa verzonden.

YOGI TEA® neemt, sinds haar oprichting, sociale en ecologische verantwoording voor mens, milieu en natuur en ondersteunt overal ter wereld hulpbehoevende gezinnen en kinderen door middel van vele projecten.