3,27

Direct na de oogst wordt het ongerijpte fruit geperst en gebotteld, het ongefilterde sap komt niet uit concentraat en wordt even verhit om de houdbaarheid te verlengen. Smaakvolle, volwaardige en vitale sappen van dichtbij de natuur. De appels komen van fruitboomgaarden o.a. uit Duitsland. Fruitbomen zijn waardevol voor insecten, vogels en geven zo kleur en leven aan het landschap.

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Biologisch-dynamisch gaat een stap verder dan biologisch: Demeter gecertificeerde boeren moeten voldoen aan extra hoge eisen. Een Duits familiebedrijf maakt sinds 1936 versgeperste sappen. De biodynamische appels nemen ze van biodynamische telers af, die jaar in jaar uit werken aan de opbouw van een levende bodem, waarvan zijzelf én de generaties na hen kunnen oogsten. De fruitbomen groeien op eigen kracht. Ze staan diepgeworteld in de volle grond en zijn van nature sterk.

In het kort
Appelsap natuurtroebel (1l) – Demeter
-Kiest u voor bezorging in de regio? Dan kunt u de flessen aan mij meegeven
-Enkel gemaakt met appels die biologisch-dynamisch geproduceerd zijn (Demeter)
-Zonder kunstmatige toevoegingen
-Geschikt voor veganisten
-Heeft een inhoud van 1 liter

Statiegeld
Er zit statiegeld op deze flessen. Gezien wij een webshop zijn, is het helaas enkel mogelijk om deze bij ons in te leveren wanneer je kiest voor “bezorging in de regio”.

Ingrediënten appelsap natuurtroebel (1l) – Demeter
Versgeperst appelsap*.
* = Biologisch
Koel en droog bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten

Voedingswaarde per 100 gram

Energie210 kJ / 50 kcal
Vetten0,1 gram
  Waarvan verzadigd0,02 gram
Koolhydraten11,5 gram
  Waarvan suikers11 gram
Eiwit0,1 gram

Fabrikant
Udea BV
5460 AE Veghel
Nederland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije wereld. Bovendien zijn de ingrediënten volgens zeer strenge normen geproduceerd en zijn er dus geen pesticiden of andere chemische middelen gebruikt. Alle producten die wij aanbieden van het merk Luna e Terra zijn volledig plasticvrij! Goed voor jou, én voor de aarde!