18,00

Met deze activiteitengids ontdek je dat natuur overal is! Of je nou in de stad woont of middenin het bos, dit boek inspireert je om buiten op ontdekkingstocht te gaan. Ontdek wat voor leven bij jou in de buurt is, leer hoe je onkruid tot een zalfje kunt maken, maak je eigen chips en nog veel meer!

2 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Met deze activiteitengids ontdek je dat natuur overal is! Of je nou in de stad woont of middenin het bos, dit boek inspireert je om buiten op ontdekkingstocht te gaan. Ontdek welke planten, bomen en dieren er leven, gewoon bij jou in de buurt. Kijk hoe je ‘onkruid’ kunt omtoveren tot een zalfje, maak kastanjezeep en bak brandnetelchips. Ga aan de slag met een drinkbak voor de bijen of een snoepketting voor de vogels. Verzin te gekke spelletjes, leer hoe je wolken kunt lezen, vakkundig een touw moet knopen en hoe je met je natuurvondsten eenvoudig de mooiste dingen kunt knutselen.

In het kort
Leuke Groene Dingen Doen – boek:
-Geschikt voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar, met de nadruk op kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud
-Informatie over wildplukken, wat je allemaal met onkruid kunt doen, spelletjes en nog véél meer!

Fabrikant
Boekhuis

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Leer kinderen om meer in contact te komen met de natuur met al deze leuke activiteiten. Goed voor de kinderen én voor de aarde!