15,95

Foodhuggers zijn dé oplossing voor groenten of fruit dat overbijft. In plaats van bakjes in de koelkast of een stuk slecht plakkende folie, kun je de foodhuggers op de open kant van het stuk groente of fruit plaatsen, zodat ze hun kwaliteit behouden. Foodhuggers zijn gemaakt van flexibel siliconen dat goed blijft zitten.

2 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

De foodhuggers hebben verschillende groottes, zodat je elk stuk fruit of groente kan beschermen. Foodhuggers kunnen ook worden gebruikt in combinatie met glazen, flessen of bakjes. Zo sluit je ze gemakkelijk en volledig af en blijven de spullen die er in zitten lang goed. Door de flexible vorm en grootte passen ze op vrijwel elke pot of beker. De foodhuggers zijn bovendien BPA-vrij en kunnen in de vaatwasser!
Het flexibele systeem zorgt ervoor dat je al je eten makkelijk kan bewaren en dus niet weg hoeft te gooien. Doordat de Foodhuggers niet de hele groente bedekken, kun je gemakkelijk zien wat er in de koelkast ligt. Op deze manier zul je dus minder voedsel weg hoeven te doen. Goed voor jou én voor de aarde!

In het kort
Foodhuggers set van 5:
-Materiaal: 100% siliconen, geheel vrij van lood, PVC, BPA en andere ftalaten
-Afmetingen: doorsneden: 10,5 cm, 8,5 cm, 7 cm, 6,5 cm en 5,5 cm
-Kan in de vaatwasser, koelkast, diepvries (en magnetron)
-Deze Food Huggers worden in een verpakking van 100% gerecycled papier geleverd

Fabrikant
Ecowarehouse BV
Zwolleweg 23
3771 NR Barneveld
Nederland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Deze foodhuggers zijn geheel vrij van lood, PVC, BPA en andere ftalaten. Daarnaast gaan ze heel lang mee en helpen ze voedselverspilling tegen te gaan, wat weer goed is voor je portemonnee én voor de aarde. Ook zijn ze plasticvrij verpakt en worden ze plasticvrij verzonden. Goed voor jou én de aarde!