2,49

Deze glazen kruidenpotten zijn onze favoriete kruiden-opbergers. Wij gebruiken namelijk dagelijks heel veel verschillende kruiden. In deze potten past veel meer dan in een gemiddeld kruidenpotje en je kunt er gemakkelijk met een theelepel in. Ook kun je perfect zien wat er in de potten zit, gezien de potten zelf 100% uit glas bestaan. Natuurlijk kun je de potten ook voor andere doeleinden gebruiken. Ze zien er namelijk ook heel decoratief uit!
Deze glazen kruidenpotten kun je gevuld bij ons bestellen met verschillende soorten kruiden. Ook erg leuk om als cadeau aan iemand te geven. Combineer de verschillende gevulde kruidenpotten om iemand een origineel cadeau te geven!

37 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

In het kort
Glazen kruidenpot:
-Alle kruiden die wij als navulling verkopen, passen qua hoeveelheid precies in deze potten
-8,9 cm hoog (excl. kurk), 5,6 cm breed, heeft een openingsgrootte van 3,9 cm (waardoor je er met een theelepeltje gemakkelijk in kan), heeft een gewicht van 166 g en er past 185 ml in wanneer het tot de rand gevuld is
-De kurk heeft een afmeting van 27x42x38mm en is 100% natuurlijk

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije wereld. De dop die gebruikt is geworden bij dit product is gemaakt van 100% natuurlijke kurk. Op die manier ben je er dus ook van verzekerd dat er geen chemische stoffen in de inhoud van de potten terecht komt!