12,10

Deze herbruikbare broodzak is gemaakt van 10 gerecyclede plastic drinkflessen en is ontworpen om papieren en/of plastic broodzakken te vervangen. Ze zijn perfect te gebruiken als bewaar zak.

4 op voorraad

Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

In het kort
Herbruikbare broodzak:
-Gemaakt van 10 gerecyclede plastic drinkflessen (rPET)
-Trek de binnenvoering naar buiten voor eenvoudige reiniging
-Dubbel gevoerd om de frisheid te behouden
-Diepvriesbestendig, dankzij de unieke dubbele voering helpt het uitdroging voorkomen
-Past op de meeste broden
-Rol- en clipsluiting fungeert ook als handvat
Gemaakt van BPA-vrij, voedselveilig rPET-materiaal (gerecyclede plastic drinkflessen)
-100% recyclebaar en duurzaam
-De buitentas is 44 cm lang x 27,5 cm breed met een verlengstuk van 10 cm
-12 maanden fabrieksgarantie

Milieu
Het idee van deze broodzak is ontstaan vanuit het steeds groter wordende plastic-afval probleem. Wat kunnen we doen met plastic, die maar één keer gebruikt wordt? En waarom wachten tot morgen als we vandaag al actie kunnen ondernemen?
De oplossing bleek te liggen in recycling en upcycling; Van single-use (eenmalig te gebruiken) verpakkingen naar herbruikbare producten die jarenlang mee kunnen. Zo kwam de Australische grondlegger van Onya, op het idee om waterflesjes als grondstof te gebruiken voor de productie van deze broodzak die juist het gebruik van single-use plastic tegengaat! Het merk neemt vrij letterlijk plastic afval van de vuilstort en verandert het in iets bruikbaars, wat jarenlang mee kan!

Schoonmaken
Om schoon te maken, kun je gewoon de binnenvoering eruit trekken en de kruimels verwijderen en de zak opnieuw te gebruiken. Je kan hem wassen, dan is een lauwwarme handwas alles wat nodig is. We raden aan alleen met de hand te wassen, omdat de metalen gespen beschadigd kunnen raken of de binnenkant van een wasmachine kunnen beschadigen.

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Deze broodzak is gemaakt van gerecycled materiaal en gaat langdurig mee. Het helpt om je brood een stuk langer houdbaar te houden. Goed voor jou én voor de aarde!