5,99

Deze tandenpoetstabletten zijn een uitstekende vervanger voor gewone tandpasta. De denttabs zorgen voor gladde tanden en zijn goed voor je tandglazuur. Ze zijn bovendien erg makkelijk in gebruik. Neem een tablet in je mond en kauw erop zodat het goed met je speeksel wordt vermengd. Vervolgens poets je je tanden zoals je gewend bent.

7 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Het verschil tussen deze denttabs en de andere denttabs die je bij Gaiagoods kunt vinden is enkel de smaak. Deze denttabs hebben een aardbeiensmaak en hoewel ze voor kinderen bedoeld zijn, kunnen volwassenen deze ook gewoon gebruiken.
De tandenpoetstabletten van Denttabs bestaan hoofdzakelijk uit plantaardige cellulose, hierdoor worden de tanden strikt genomen niet ‘gepoetst’, maar gepolijst. Het effect kan je niet alleen voelen, de tanden zien er ook glanzender uit en dit allemaal zonder microplastics. Ook verkleuringen van o.a. thee, koffie, rode wijn of nicotine verdwijnen, omdat de kleurende pigmenten zich niet aan het gladde oppervlak kunnen hechten. Maar belangrijker is het dat zich op zo’n gepolijst oppervlak geen tandplak (plaque) vormen kan. 

In het kort
Kindertandpasta Denttabs fluoridevrij met aardbeiensmaak – 125 stuks:
-Verpakt in een plasticvrij zakje
-Vegan
-Fluoridevrij
-Zonder conserveringsmiddelen, bindmiddelen, emulgatoren of microplastics
-Lekkere aardbeiensmaak
-Gaat ongeveer evenlang mee als 2 tubes tandpasta
-Bevat 125 tabletten

Ingrediënten Kindertandpasta Denttabs fluoridevrij met aardbeiensmaak – 125 stuks
Microkristallijne cellulose, natrium bicarbonaat, silica, natriumlauroylglutamaat, magnesium, natuurlijk mint-aroma, menthol, xanthan gum, stevioside, citroenzuur, eugenol.

Koel en droog bewaren.

Fabrikant
DENTTABS GmbH
Gerichtstraße 12-13
Berlijn, Duitsland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije wereld. De Denttabs zijn namelijk verpakt in een plasticvrij zakje. Het zakje is gemaakt van papier met een beschermende folie op basis van maïszetmeel.