6,95

Deze natuurlijke scrubbar heeft een heerlijke frisse citroengeur en bevat enkel natuurlijke ingrediënten. Gaiagoods wilt steeds meer producten van lokale leveranciers aanbieden. Dit product wordt gemaakt door Earth Elements in Nederland. Bij de productie van de zepen wordt erop gelet dat de producten zo afval-vrij mogelijk worden geproduceerd.

7 op voorraad

Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Alle scrubbars van Earth Elements hebben hetzelfde basisrecept en bevatten de volgende ingrediënten:
-Verzeepte olijfolie: bevat anti-oxidanten en vitamine E die onder andere helpen tegen huidveroudering, verstopt de poriën niet en voedt de huid diep.
-Verzeepte kokosolie: verwijdert dode huidcellen, voedt en reinigt de huid en heeft een anti-bacteriële werking. Daarnaast laat kokosolie de producten natuurlijk schuimen en geeft het hardheid.
-Verzeepte castorolie: heelt de huid, helpt tegen huidveroudering, werkt tegen acné en voedt de huid.
-Verzeepte avocado-olie:heelt de huid, helpt tegen huidveroudering, voedt en hydrateert de droge huid, kalmeert een jeukende huid en beschermt tegen UV-straling.

Daarnaast bevat de Lemon Poppyseeds Scrub Bar ook deze ingrediënten:
– Maanzaad voor een natuurlijke scrub. Naast dat scrubben dode huidcellen verwijdert, zorgt het ook voor een betere bloedcirculatie.
– Actieve Kool detoxt de huid, maakt verstopte poriën vrij, balanceert een vette huid, helpt tegen acné .
– Citroen etherische olie verjongt en reinigt de huid, helpt tegen acné , balanceert een vette huid, licht de huid op, werkt activerend. 

In het kort
Lemon Poppyseeds Scrub Bar:
-Natuurlijk en biologisch afbreekbaar
-Zonder chelatiemiddelen, kleurstoffen, bleekmiddelen, synthetische geuren of andere kunstmatige toevoegingen
-Geproduceerd in Nederland op een zo ‘Zero Waste-mogelijke’ manier
-Geschikt voor veganisten
-Heeft een volume van ongeveer 70 gram

Ingrediënten Lemon Poppyseeds Scrub Bar
Sodium olivate, sodium cocoate, sodium castorate, sodium avocadoate, aqua, glycerin, citrus limon (lemon) peel oil, carbo activatus

Koel en droog bewaren.

Fabrikant

Earth Elements
Noord-Brabant
Namens de aarde; bedankt voor je hulp!

Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije, meer duurzame aarde. De producten van Earth Elements worden in Nederland geproduceerd, waarbij wordt gelet op het zo ‘Zero Waste-mogelijk’ produceren van de producten. De ingrediënten zijn ook nog eens 100% natuurlijk. Dat is nog eens een blije boodschap voor jou én voor de aarde!